Rejser

Har du rejse-abstinenser efter nedlukning? Dette skal du være opmærksom på

Dette indhold er sponsoreret

Lige så stille og roligt begynder verdenen at lukke mere og mere op for turister. Covid-19 pandemien har haft stor indflydelse på turismen i mange lande verden over, som lever af at servicere turister og give dem en god oplevelse i deres land.

I samme forbindelse blev rejsebranchen ramt hårdt, og nu hvor vi går lysere tider i møde, så er det værd at give dem noget støtte. Det er helt fantastisk at rejse og opleve andre lande end vores hjemlige Danmark. Denne artikel vil give nogle råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du planlægger din næste rejse. Rejser er ikke billige, så hvis du trænger til mere økonomisk råderum, kan du overveje at lån penge via linket. Inden du benytter denne strategi, skal du gøre dig klart, om du har andre muligheder end at optage et lån. Du skal være sikker på, at du ikke låner flere penge, end du kan betale tilbage. Kig altid på lånets ÅOP – årlige omkostninger i procent, så du ved, hvad det vil koste dig om året.

Vaccination, test og indrejse

Flere og flere lande er ved at være godt i gang med at vaccinere deres borgere. Her i Danmark er vi meget privilegerede, og vi er kommet langt med at vaccinere borgerne. Med en vaccination for covid-19 er du ofte bedre stillet, når du skal rejse. Mange lande tager imod vaccinerede med åbne arme, og det gør det derfor nemmere at rejse. Hvis du ikke er vaccineret, så kan der være andre regler, og det er meget vigtigt at tjekke op på det pågældende land, inden du bestiller flybilletten. Test for coronavirus er også ofte en præmis før rejsen og ved ankomst til destinationen. Men igen er det vigtigt at undersøge, hvad reglerne er for det land, som du vil besøge. Indrejseformular er også blevet en nødvendighed, hvis du eksempelvis skal til Spanien, som er en meget populær rejsedestination for danskere. Den skal udfyldes på nettet, hvorefter du får en QR-kode, som bliver scannet ved ankomst til lufthavnen i Spanien. Det er meget vigtigt at huske denne, da du kan risikere ikke at kunne komme ind i landet uden.

Sikre din penge med forsikring

Denne pandemi er et tydeligt bevis på, at vi aldrig kan forudse, hvordan verdenen kommer til at se ud. Selvom du måske kan rejse i dag, så kan der ske mange uforudsete begivenheder frem til afrejsen, og derfor er det vigtigt at sikre sig, at du kan få penge tilbage ved hjælp af din egen rejseforsikring med afbestillingsforsikring eller hos det rejsebureau, som du booker igennem. Det er vigtigt at være på den sikre side i disse tider, men det skal dog ikke holde sig fra at rejse verden rundt.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top