Mode

Har du øje for luksus?

Heartmade

Heartmade er et dansk designerbrand, der blev skabt i 1998 af den danske designer Julie Fagerholt.

Brandet var primært etableret som en eksklusiv couture-skrædder-forretning forbeholdt for en lille gruppe af private kunder. To år efter etableringen besluttede Julie Fagerholt for at lancere sin første ready-to-wear kollektion, hvilket vandt hende den prestigefyldte danske Fashion Award ”Guldknappen”, som er en af Danmarks ældste modepriser, der hylder brands, der formår at skabe kommerciel succes gennem kombinationen af ekstravagant design og effektiv markedsføring. I 2010 vandt Heatmade igen ”Guldknappen”, og herefter blev brandet betragtet som en perle af dansk design, der går op i at levere vare af høj kvalitet og design på bedste vis.

Et enkelt blik på de eksklusive styles er forklaring nok på navnet Heartmade. Der er ingen tvivl om, at designet er frugten af en stor kærlighed til mode og kvindelig elegance. Brandet Heartmade ligger navn til alt fra jakker, kjoler, bluser, sko, bælter og smykker, og er alle kendetegnet som luksuriøse og romantiske designs, der har fokus på detaljerne.

Heartmade er blevet til et musthave blandt utroligt mange kvinder, og brandet bliver ofte set på den røde løber til diverse Award shows. Selv hos Kronprinsesse Mary er Heartmade blevet en stor favorit. Hun er en af de kvinder, der elsker de feminine styles med strejf af etnisk inspiration.

 

Priser, der er overkommelige

Da Heatmade blev lanceret var visionen at forene den unikhed, detaljeorientering og pasform, der kendetegner haute couture med ready-to-wear designs til overkommelige priser. Derfor var målet altså at skabe high-end mode til billige priser til høj kvalitet. Her kan du finde et stort udvalgt af alle de nyeste designs lavet af brandet Heartmade – og selv vælge dine egne favoritter. Brandet er et af de bedst sælgende mærker hos BA10, og der findes et udvalgt både til hverdag og festlige lejligheder. De har også hurtig levering.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top