Mode

Ren guld, kalveskindslæder, fed indfarvet silke eller charms om dit håndled

Eksklusive Ole Lynggaard armbånd kan efterhånden fås i mange forskellige materialer, der vil hjælpe dig med at vise hvem du er.Fælles for dem alle er at de er håndlavede i den absolut bedste kvalitet og med fokus på detaljen.

 

Ole Lynggaard er kendt for sine smykker hvor de bedste materialer kombineres med smukkeste og mest elegante designs man finder på markedet. Armbånd i guld egner sig bedst til at blive båret alene på armen – mens silkearmbånd og læderarmbånd både kan bæres alene men også passer perfekt sammen med et eller flere af de mange smukke og eksklusive sweet drops og sweet spots charms fra Ole Lynggaard.

Læder, silke og charms

Læderarmbånd fra Ole Lynggaard er fremstillet i hånden af det fineste læder i den absolut bedste kvalitet. Vil du mikse din stil kan du nemt og hurtigt påsætte for eksempel sweet drops og sweet spots charms og på den måde skabe et helt nyt og anderledes udtryk. Det er nemt og bekvemt og skifte charms på armbåndet, afhængigt af hvilken lejlighed du skal bære dit læderarmbånd til. Armbåndene er udført i det fineste kalveskinds læder.

 

Silkearmbånd fra Ole Lynggaard giver dig et mere sart look, de er håndlavede og materialet er den fineste fede dobbeltvævede indfarvede silke, som er ekstra hårdfør mod hverdagens slid og brug. Charlotte Lynggaard har designet de flotte armbånd for at give kvinder verden over muligheden for at lege.

 

Med My Little World armbånd fra Ole Lynggaard kan du vælge din helt egen lille verden med smukke, søde og fantastiske charms. Serien er skabt af Charlotte Lynggaard og indeholder 36 forskellige charms som hver især bærer en lille del af historien om Ole Lynggaard. My Little World henvender sig både til det modne publikum såvel som det yngre publikum, looket er diskret og sødt. My Little World armbånd er velegnede som en personlig gave, som fødselsdagsgave eller som konfirmationsgave. Længden på armbåndene kan justeres i størrelse og de forskellige charms kan ligeledes bruges på en elegant klassisk guldkæde eller en anden kæde som du i forvejen har.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top