Mode

Styleguide: Tips til plus size stilen

Er du plus size, kender du sikkert til kampen det kan være at finde et outfit, du både føler dig komfortabel i, og som samtidigt sidder rigtig godt. Alt for mange plus size kvinder ender med at købe tøj, der er for stort, for at føle sig bedre tilpas, men det gør hverken godt for selvtilliden eller stilen. Følg disse tips næste gang du er ude at shoppe til plus size garderoben, sådu kommer hjem med det helt rigtige tøj.

Vælg altid tøj i den rigtige størrelse

Måske er du en af de mange plus size kvinder, der forsøger at kompensere for dine ekstra kurver ved at købe dit tøj et par størrelser for store. Dette gør ikke bare, at du virker større, end du rent faktisk er, fordi dit tøj vil minde mere om et telt end om et reelt outfit, men når du gemmer din krop væk, begynder du samtidigt ogsåat skamme dig mere over den. Derfor er første råd at gøre op med det alt for store tøj og i stedet holde dig til din faktiske størrelse –dvs. tøj, hvor sømmene sidder som de skal over skuldrene, og tøjet sidder ind til kroppen uden at være for løst eller for stramt. Omvendt er det heller ikke en god idémed alt for stramt tøj –fremfor at fådig til at virke mindre, som nogle fejlagtigt tror det gør, får de meget småstørrelser ogsåtil at se større ud, end du er. Køb plus size tøj her og mærk selvtilliden.

Udforsk dine proportioner

Der er ikke to kroppe, der er ens, og her er plus size proportionerne ingen undtagelse. Nogen har en stor barm og mindre hofter, andre en stor bagdel og en slankere mave. Du vil helt naturligt være mere kurvet nogle steder end andre. Tag derfor et godt kig pådig selv og lær dine proportioner at kende. Herved finder du både dine styrker og svagheder, hvilket gør det nemmere for dig at vide, hvad der er godt at fremhæve og hvor smarte detaljer i tøjet kan hjælpe dig pådine svage punkter. Vælg tøj, der sidder en smule løsere eller har lidt ekstra længde, hvor du er lidt for fyldig. Husk dog ogsåat vælge tøj, der er faconsyet –særligt der, hvor du gerne vil fremhæve dine former eller skabe en illusion om mere form, end du har.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top