Rejser

Hold ferie i efteråret

Hvis du er en af dem, der har valgt at blive hjemme og nyde den fantastiske sommer, vi har haft i Danmark i år, kan det måske være en idé for dig at tage på ferie i efteråret i stedet for. Når gråt vejr og regn melder sin ankomst og dagene bliver kortere og kortere, kan udlængslen blive større og større, og der er faktisk mange gode grunde til at rejse i efteråret. Det kan ofte være billigere at rejse i de lidt koldere måneder, især hvis du holder dig fra skolernes efterårsferie, da der i efteråret generelt er færre der har ferie, end i sommermånederne. Hvis du gerne vil på ferie i efteråret, kan du se på Kviklanet.dk, hvordan du let låner penge til det.

 

Tag på storbyferie

Efterårsmånederne er et godt tidspunkt at opleve en storby på. Om sommeren når solen brager ned og temperaturerne overstiger 30 grader er der ikke meget sjov ved at trave en by tynd, men er vejret lidt køligere er det mere behageligt at opleve en storbys mange spændende gader og monumenter. Byer som Stockholm og Berlin er ikke længere væk, end man sagtens kan nå dertil på en forlænget weekend, og det er begge spændende byer med en unik historie og smukke bygninger og monumenter.

 

Tag på aktiv ferie

Er du mere til at få rørt kroppen på en anden måde end ved at gå en bys gader tynde, kan du vælge en aktiv ferie i bjergene. Flere af de spanske øer tilbyder mange muligheder for lidt varmere himmelstrøg og smukke bjerge, hvor du eksempelvis kan udfordre dig selv på mountainbike eller landevejscykling. Der findes også flere træningslejre for crossfittere og folk, der er glade for vægtløftning og træning. Lanzarote er kendt for sine træningscamps, hvor man både kan få pulsen op og slappe af ved poolen.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top