Rejser

Kenya – en oplevelse for livet

En safarirejse til Kenya er en enestående oplevelse og et stort ønske for mange. Africa Tours er erfarne eksperter i sammensætning af safarirejser i Afrika. De fortæller, at Kenya er et af deres mest populære rejsemål, og det er ikke uden grund. Kenya rummer alt hvad man kan drømme om, både når det kommer til vilde safarioplevelser, betagende naturområder, og muligheden for badeferie på strande, der ligner motivet på et postkort.

 

Safari i Kenya

I Kenya finder du nogle af de bedste safarimuligheder i verden. Du kan blandt andet opleve den store gnu- og zebravandring – migrationen – hvis du tager til Masai Mara Reservatet i perioden juni – oktober. Her ankommer cirka en million gnuer med følgeskab af en kvart million zebraer fra Serengeti i Tanzania for at finde føde og vand. Undervejs skal de blandt andet krydse den vilde Mara Flod, hvilket ofte udvikler sig dramatisk for de mange dyr. I Kenya kan du også komme på safari til vands på Lake Naivasha, hvor du sejler rundt langs kysten i den enorme ferskvandssø i Rift Valley. Undervejs kommer du helt tæt forbi flodhestene, der ligger og grynter i vandoverfladen. Mara North Conservancy er også et enestående område for safari. Mara North ligger i åben forlængelse af Masai Mara i nordvest. Her er der gode muligheder for at spotte ’the big five’. Det er de sagnomspundne dyr, som jægerne i gamle dage betragtede som de sværeste at fange og nedlægge. The big five består af løver, leoparder, bøfler, næsehorn og elefanter. Udover løver og leoparder er her også gode muligheder for at se mange andre af Afrikas store katte blandt andet den sky gepard.

Karen Blixen Camp

I Mara North Conservancy finder du Karen Blixen Campen, der ligger i perfekt harmoni med naturen. Karen Blixen Camp er et af de bedste steder at bo, hvis du ønsker at komme helt tæt på naturen. Samtidig undgår du i campen at skulle gå på kompromis med de moderne faciliteter, vi kender herhjemmefra. Fra campen har du udsigt over Mara floden og dens alsidige dyre- og fugleliv. Du bor i luksustelte med eget badeværelse, lækre senge og egen træterasse med udsigt over den smukke natur i området.

Badeferie til dessert

Efter en rejse fyldt med overvældende oplevelser, hvad ville så være bedre end at slutte af med en badeferie ved Det Indiske Ocean? På den måde kan du nå at lade indtrykkene sætte sig og få slappet godt og grundigt af, inden turen går hjem til Danmark igen. Fra Kenya er der mange muligheder for at forlænge med en badeferie, der er i en klasse for sig selv. Kenyakysten, som nok er mest kendt for byen Mombasa, har mange muligheder for den perfekte badeferie med ultimativ afslapning. Kysten er præget af kridhvidt sand, som løber ud i det turkise hav med farvestrålende fisk og koraller. Vil du gerne krydre badeferien med lidt aktivitet, er det oplagt at tage til det nærmest legendariske Zanzibar. Zanzibar ligger ud for Tanzania, og er en fremragende kombination af afslapning og oplevelser. Her finder du ligesom på Kenyakysten vidunderlige strande og bademuligheder. Mange tager også på cykelture eller vandreture i området. På den måde kan du gå på opdagelse i øens rige historie, det eksotiske køkken med friske krydderier og søde frugter, og ikke mindst den smukke natur.

Få mere inspiration

Det her var blot et udvalg, af de fantastiske muligheder der er for store oplevelser i Kenya. Vil du have mere inspiration, kan du gå ind på Africa Tours’ hjemmesideog læse meget mere.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top