Elektronik

Hvilken Smartphone skal man vælge?

Der var en gang hvor det at eje en Smartphone var eksklusivt og specielt, men nu om dage kommer der nye Smartphones på markedet hver måned. Både Samsung og Apple har efterhånden introduceret så mange forskellige modeller, at det kan være en jungle at finde rundt i. Men er det så vigtigt at have den nyeste Smartphone i disse dage? Er der virkelig så stor en forskel på f.eks. iPhone X og Huawei P10? I denne artikel vil vi kigge nærmere på de tre mest populære Smartphone brands.

Samsung

Samsung har efterhånden været på markedet med deres Smartphones, lige så lang tid som Apple har været på markedet med deres iPhones. Samsung er nok den nærmeste konkurrent til Apple, når det kommer til solgte enheder. Samsung kan også være med på kvaliteten og ydeevnen, på trods af at deres telefoner er bygget på Android systemet, modsat Apples eget styresystem iOS. Forskellen, overfladisk set, er at på en Android baseret telefon, har man mere frihed til at sætte skærmen op som man vil, hvor iOS ikke giver mulighed for at redigere hvordan skærmen er sat op.

Apple iPhone

Der er ingen tvivl om at Apple er det største brand på markedet, når det kommer til Smartphones. De var de første til at lancere en Smartphone, og de har ikke kigget sig tilbage siden. IPhone skiller sig ud ved at have deres eget styresystem, som er udviklet af Apple selv, modsat andre Smartphones på markedet, som alle er baseret på Android systemet. En af fordelene ved at have en iPhone, i forhold til en af de andre mærker, er hvis den skulle gå i stykker. IPhone er så udbredt at de er lette og billige at få repareret, modsat de andre brands. Så skulle du f.eks. få brug iphone x reparation, så er det let at få ordnet.

Huawei

Det kinesiske mærke, Huawei, er ikke specielt populært blandt regeringerne i Vesten, der mener at Kina bruger telefonerne til at aflytte borgere i Vesten. På trods af denne negativitet omkring Huawei, så laver de altså stadig nogle gode telefoner, som både er hurtige, tager knivskarpe billeder, samt holder i mange år, hvis man altså passer på dem. Huaweis samarbejde med det ikoniske fotografiapparatmærke, Leica, har også været med til at gøre telefonerne populære. Frygten for at blive aflyttet af Kina er nok bare politik, da USA er notorisk kendt for at aflytte alle, og er det land hvor iPhone kommer fra.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top