Mode

Idéer til dit outfit til julens begivenheder

December er lige rundt om hjørnet, og det samme er julens mange julefrokoster. Ofte er december for mange en travl måned, med planer i de fleste weekender. Hvis du mangler jule idéer til at pifte dit outfit op til julefrokosten, juleaften eller nytårsaften, kan du læse med her.

Hav styr på dine accessoires

Noget der pifter et outfit op, er de mange muligheder man får med accessoires. Med forskellige accessoires, kan du få to outfits ud af det samme sæt tøj. Har du et tørklæde med enten glimmer, eller i en af julens flotte farver, er dette en god mulighed for at pifte dit outfit op. Hvis du ikke er til tørklæder, kan smykker gøre en verden til forskel. Til et enkelt sæt tøj, kan lange øreringe, eller en farverig halskæde, få dit look til at se mere festligt ud. Ønsker du den rette frisure til dine begivenheder i julen, kan du overveje at investere i hair extensions.

Det er mere benyttet end nu tror

I vore dage er det ikke usædvanligt at både damer og herrer benytter hair extensions. Nogle bruger endda forskellige farver, og har flere forskellige sæt i forskellige længder. De er meget nemme at anvende, så alle kan friske deres look op alt efter om de skal til bryllup, julefrokost eller bare på café med vennerne. Prisen er også meget lavere end da produktet kom på markedet første gang. Udvalget er enormt og de fleste kan farves, vaskes, styles og naturligvis kan de også afkortes hvis du har nogle med meget længde på – og blot ønsker en kort frisure med mere fylde.

Der er mange muligheder

Har du besluttet dig for et nyt look har du mange forskellige muligheder. Læs alt om hot fusion, cold fusion, tape on og clips on på en af de mange sider der findes på internettet. Glædelig Jul.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top