Mode

Skjorter til efteråret og vinteren (3 varme skjorter)

Skal du have en varm skjorte til efteråret og vinteren? Så skal du have en af de skjorter, der er lavet af lidt tykkere stof, som holder på din kropsvarme og samtidig giver dig et skarpt udtryk. Vi giver dig tre typer af varme og funktionelle skjorter. Særligt er den tekniske skjorte, der har mange forskellige funktioner i forhold til de klassiske business-casual skjorter.

Efteråret er den kolde overgangsperiode, hvor skjorter måske ikke er det første, du tænker at tage på. Der findes til gengæld mange forskellige modeller, som passer udmærket til det kolde vejr, men også til det varme vejr i disse overgangsperioder. Yderligere, til den historie skal vi også huske, at der er sket en voksende trend mod at klæde sig afslappet i en ofte travl og stresset hverdag.

De skjorter vi har set på i denne korte guide findes i mange forskellige farver både mørke og lyse farver, men også varme og livsglæde. Fælles for dem er, at de holder dig varm, sammen med en god jakke eller frakke udenfor, mens de selv sørger for at holde dig varm indenfor.

De tre typer vi skal kigge på er:

  • Skovmandsskjorten
  • Technical skjorte
  • Oxford-skjorten

Skovmandsskjorten

 Du skal vælge skovmandsskjorten, hvis du vil have en skjorte, der er:

  • Varm
  • Nem at have på
  • I mange forskellige farver

Udover skovmandsskjortens ternede mønster og specielle flannelstof, holder den dig også varm. Skovmandsskjorten giver dig altid en grund til at være beredt på koldere vejr.  Funktionaliteten og det bløde behagelige fit er således i højsædet ved en skovmandsskjorte, mens du også nemt finder din yndlingsfarve eller i dit yndlings mønster blandt alle de mange modeller.

Technical skjorte fra Lindbergh

Technical skjorte fra Lindbergh er deres første eksempel på en funktionel skjorte, der kan holde til lidt af hvert. Der, hvor skovmandsskjorten holder dig varm, holder denne skjorte sin form, og beskytter dig mod hverdagens strabadser. Den er:

  • Pletafvisende
  • Krølfri
  • Anti-bakteriel

Skjorten er pletafvisende, fordi den med let aftørring kan fjerne de fleste overfladiske pletter. Når du fjerner pletten på skjorten, behøver du ikke tænke på om det påvirker din kropstemperatur, fordi den også er åndbar. Dertil kommer dens krølfrie funktion fra den bløde bomuld. Denne bomuld har fået en fin overfladebehandling, som gør den svær at krølle sammen. Du kan således have enten jakke eller habitjakke på uden, at skjorten krøller usædvanligt meget. Den anti-bakterielle beskyttelse og åndbare funktion giver dig samtidig en skjorte, som gør op med uønskede dufte og lugte.

Denne skjorte hjælper dig således med at løse disse mange forskellige hverdagsudfordringer, hvilket mange skjorter ikke gør.

Stribet Oxford-skjorte

Oxford-skjorten er en klassiker indenfor skjorter. Den kommer fra Oxford, og er syet i det tykkere vævet stof, oxford-stof. Oxford-skjorten kommer næsten kun i button-down kraver, dvs. den har knapper, som spidserne af kraven er knappet til med.

Denne krave giver den et mere afslappet look end en krave, hvor spidserne hænger løst, så der er plads til et slips. Kravens uformelle look gør, at du kan matche skjorten med alt muligt tøj, som ikke er lige så formelt. Det gælder både jeans, shorts, en blazer eller chinos.

Find din yndlings skjorte i butikken

Vælg den skjorte i butikken, der matcher dine behov. Prøv så mange forskellige varme skjorter og modeller som muligt og spørg løbende ekspedienten, hvis du har brug for hjælp. Så finder du ud af, hvilken en der sidder mest behagelig, og som samtidig passer til resten af din garderobe.

Hvis du har lyst til at prøve de nye skjorter til efteråret og vinteren, 2019, og samtidig få gode råd med på vejen, så besøg din nærmeste Tøjeksperten butik.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top