Erhverv

Iværksæt din virksomhed med det rette fokus

ANNONCE

Man kan på ingen måde sige, at det ingen sag er at iværksætte en virksomhed. Det kræver meget af dig som person – både energi, økonomisk overblik og planlægning samt ledelse og meget mere end det. Det er dog ikke et vanskeligere projekt, end at det med succes lader sig gøre for mange hvert år.

Erhvervs-konto

En af de første udfordringer, du skal overkomme, er at få lavet en erhvervs-konto via din bank. Det er dog ikke så nemt at få, som man kunne håbe, når man brænder for at udvikle sin idé og glæde andre med den. Netop det er der for eksempel en artikel om på Nordfyns Netavis. Du er nemlig ikke alene med dit ønske om, at det bliver anderledes.

Saml en samarbejdsvillig medarbejderstab

Medmindre du gerne vil køre en solovirksomhed, kan det være, at du får brug for nogle medarbejdere. Det er vigtigt at ryste sine medarbejdere sammen, for det vil forbedre deres samarbejde og stemningen på jobbet. Selvom der i begyndelsen garanteret ikke vil være en hær af ansatte, vil det være lige så væsentligt at sørge for, at gruppen er kompatibel.

Muligvis er det nogle venner eller nogle fra din familie, der indvilliger i at hjælpe i starten, for at der senere hen skal komme fuldtidsansatte til. Hvis det er tilfældet, bør du stadig ikke smide teambuildings-arrangementerne på jorden, for det er ikke sikkert, at de personer er vant til at arbejde sammen på den måde, der bliver behov for. Det kan de lære gennem at få samarbejdsoplevelser med hinanden uden for arbejdstiden.

Find jeres temabuilding-aktivitet

Hvad kan man så egentlig lave til teambuilding? Det er der ikke noget enkelt svar på, da der er utallige muligheder. Bl.a. kan I tage i en forlystelsespark eller i WOW-Park, men I kan også vælge at tage et decideret kursus i fællesskab omkring samarbejde.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top