Øvrigt

Iværksætterduo vil skabe Danmarks førende sammenligningsportal inden for lydbøger

Iværksætterduoen Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou søsatte for nyligt Lydboelgen.dk, og ambitionerne på sitets vegne er store. Målet er nemlig, at sitet bliver den førende sammenligningsplatform inden for lydbøger.

Lydbogstrenden er for alvor ved at slå igennem i Danmark. Flere og flere har fået – ja undskyld – ørerne op for, hvad lydbogsmediet kan, hvilket har ført til en vækst i lydbogsapps.

På nuværende tidspunkt er der mere end ti forskellige lydbogsapps at vælge i mellem, og et så stort udbud kan let føre til forvirring hos forbrugerne.

Netop den opfattelse deler iværksætterduoen Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou også, og derfor har de skabt en platform, hvor de besøgende hurtigt kan danne sig et overblik over de bedste lydbogsapps.

”Lydboelgen.dk er en sammenligningsplatform, hvor de besøgende let og hurtigt kan få indblik i, hvor stort et bibliotek de enkelte apps giver adgang til, om de forskellige apps lokker med gratis prøveperioder, samt hvad et abonnement koster,” forklarer Jesper Nørskov Jensen og fortsætter:

”Vores oversigt kan forhåbentlig hjælpe den besøgende med at spore sig ind på 2-3 apps, som han/hun finder særligt interessante. Når han/hun skal undersøge, hvilken af de 2-3 apps, der er det bedste match, er vores anbefaling, at han/hun læser vores dybdegående anmeldelser af de forskellige lydbogsapps. Via disse anmeldelser kan han/hun blive klogere på, i hvilket omfang de forskellige apps leverer varen, når det kommer til udvalg, variation i udvalg, brugervenlighed, ry blandt forbrugerne og pris.”

Vil være den førende sammenligningsplatform

Lydboelgen.dk er blot et par måneder gammelt site, men allerede nu har sitet formået at tiltrække en del besøgende.

Folkene bag projektet er dog langt fra tilfredse endnu. De har nemlig store ambitioner på sitets vegne.

”Lydboelgen.dk skal være den førende sammenligningsplatform inden for lydbøger. Punktum. Vi mener allerede nu, at vores oversigt er bedre end konkurrenternes, så fremtiden kommer til at blive brugt på eksponering af sitet samt løbende småforbedringer,” afslutter Jesper Nørskov Jensen.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top