Øvrigt

Lokale nyheder fra Horsens

Måske er du vild med de lokale nyheder, eller måske får du ikke sat dig nok ind i dem. Lokale nyheder kan desværre nemt drukne i overfloden af konstante nyheder rundt omkring i verden.

 

Er du fra Horsens, kan det være, at du har hørt, at en lokal forfatter udgiver en bog, hvor scenen er sat i Horsens? Eller måske at AC Horsens henter en angriber fra Vejle Boldklub? Det kan også være, at disse begge er nyheder, der kommer bag på dig. Der kan være flere måder at sikre sig at være opdateret på de lokale nyheder. En af dem er via Horsens24. Her bliver nyhederne inden for Horsens området dækket, og du kan nemt skabe dig et overblik. Siden er opdelt i forskellige sektioner, så du nemt kan læse om det, du interesserer dig for. Her kan du sortere i ”Kort og godt”, ”I byen”, ”Sporten”, ”Byen bestemmer” og ”I dybden”. Nyhedssiden kan du nå via din telefon, tablet og computer, og derved kan du tjekke nyheder, lige gyldigt hvor du er.

 

En anden måde at holde sig opdateret på de lokale nyheder er via lokalaviserne. Dette kan både være i form af den traditionelle version, altså papiraviserne, men også via avisernes hjemmesider og apps. I dag hvor nyhederne konstant bliver delt, og vi ofte er på farten, er det rart at kunne tjekke nyhederne, hvad enten man har adgang til en computer eller telefon.

 

Derudover er de sociale medier også et godt redskab til at holde sig ajour med de lokale nyheder. Langt de fleste nyhedsmedier er på de sociale medier, og du kan derfor nemt gå ind og ”følge” dem. På den måde sikrer du dig, at de nyeste nyheder dukker op i dit feed. Det smarte ved at følge via de sociale medier, er, at nyhederne blander sig med opslag fra dine venner, kendte og brands, du ellers følger. Derved bliver det naturligt integreret, når du alligevel tjekker op med vennerne.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top