Øvrigt

Sådan får du penge til din drømmebil

Går du også og drømmer om at køre rundt i byen i den nyeste sportsvogn, eller mangler du en stationcar med plads til hele familien? Ligegyldigt hvordan din drømmebil ser ud, så kan drømmen om den hurtigt realiseres, hvis du læser med her

Et væld af muligheder

Når du skal til at købe din nye bil, vil forhandleren altid tilbyde dig et lån, der kan finansiere den, og mange hopper i med begge ben uden at undersøge andre muligheder. Forhandlerfinansiering er ikke nødvendigvis den dyreste finansieringsmulighed, men det er altid en god ide at lede efter alternativer. Ofte vil et banklån være en billigere mulighed, men dette kræver en del arbejde, da man skal kunne stille sikkerhed, og det er sjældent, du kan låne uden udbetaling.

En anden mulighed er at låne pengene hos et finansieringsselskab, og her vil du ofte kunne finde et rigtig godt tilbud. Problemet med dette er, at der er et hav af forskellige finansieringsselskaber, og det kan være svært at finde rundt i de forskellige tilbud, men hvis man vil bruge bare lidt tid på at sætte sig ind i stoffet, er dette ofte den billigste løsning.

Find dit lån online

Der er heldigvis hjælp at hente, når du skal finde det bedste tilbud, hvis du vil benytte dig af et online finansieringsselskab. En god start er at se på den samlede årlige udgift i procent, også kaldet ÅOP. Den giver et samlet overblik over alle omkostninger ved lånet, og dette er den bedste faktor til at sammenligne lån. Derudover skal du være på udkig efter de forskellige gebyrer, der næsten altid vil være ved online lån. Ofte vil der være gebyrer på oprettelse, gebyrer på afdrag og lignende, og derfor er det vigtigt at undersøge disse, inden man tager den store beslutning.

En anden indikator for omkostningerne er lånets rente, men denne skal man være meget opmærksom på for i modsætning til ÅOP, så tager renten ikke højde for de forskellige gebyrer. Derfor er det vigtigt at have gebyrerne i baghovedet, når du undersøger renten ved et lån. Dertil er det naturligvis også essentielt at kigge på løbetiden for lånet, da det er vigtigt at have styr på, hvor lang tid lånet spænder over. Det er svært at sige, om en kort eller lang løbetid passer bedst til lige netop dig, men det er vigtigt at gøre sig klart, hvilken der passer bedst til ens økonomi.

Til sidst vil det også være en god ide at undersøge, om der er mulighed for afdragsfrie perioder eller at indfri uden omkostninger. Hvis du har problemer med økonomien i en måned, ville det være en aflastning at kunne sætte lånet på pause og tage en afdragsfri periode. Omvendt, hvis du pludselig arver eller får en bonus, kunne det være en befrielse at indfri lånet uden yderligere omkostninger.

Der er meget at holde styr på, og det kan virke lidt kaotisk at sammenligne flere lån på samme tid, men det er der heldigvis en løsning på. På Monni.dk kan du finde en lånsammenligner, der hjælper dig med at få overblikket over de mange valgmuligheder, og den udvælger også de 3 billigste løsninger. Derfor er det et ideelt værktøj til at finde den bedste finansiering til din nye bil.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top