Mode

Neo Noir – en favorit blandt danske kvinder

Selv om Neo Noir er et forholdsvist ungt brand, har mange allerede omfavnet og taget det til sig. Dette gælder især danske bloggere og it-girls, som ofte iklæder sig styles fra Neo Noir.

Årsagen til Neo Noirs hurtige popularitet skyldes, at brandet er dygtig til at opsnappe de nyeste og hotteste tendenser inden for mode og stil. Den skandinaviske stil (og dermed den danske stil også) er minimalistisk og simpel, hvor underspillet elegance og rene snit foretrækkes frem for alt. Neo Noirs falkeblik for hvad forbrugerne vil have og evne til hurtigt at omsætte idé til færdiglavede kollektioner har sendt brandet lige ind i både bloggere og ganske almindelige modeinteresseredes hjerter.

 

Feminine silhuetter i høj kvalitet

Neo Noirs tøj har som nævnt et skandinavisk og minimalt udtryk, men det betyder ikke, at tøjet er kedeligt. Neo Noir laver alt, hvad du skulle få brug for i dit liv, herunder skjorter, kjoler, nederdele og toppe til brug både i hverdagen men også til festlige begivenheder. Tøjet er designet med fokus på høj kvalitet og brugbarhed, og det er karakteriseret ved nøje udvalgte farver, print og kvaliteter.

Neo Noirs prisleje hjælper også på brandets popularitet. Priserne ligger på et niveau, hvor de fleste kan være med. Om end tøjet ikke er lige så billigt som tøjet i H&M, så koster det heller ikke en bondegård. Neo Noir er derfor et godt brand at købe tøj fra, hvis du går meget op i mode og stil, og ønsker du at se trendy ud i en fart, er Neo Noir et godt sted at starte.

 

Neo Noir føres eksklusivt i udvalgte butikker

Man skulle tro, at et nyt brand ønsker så meget eksponering som muligt og derfor vil have så mange butikker som muligt til at forhandle deres tøj. Dette er dog ikke tilfældet med Neo Noir, som kun forhandles i udvalgte danske butikker.

Dette strategiske valg bidrager til indtryk at høj eksklusivitet, men det betyder også, at det ikke er helt nemt at få fingrene i tøjet. Heldigvis føres brandet i en række fysiske butikker rundt omkring i landet, og er du mere til online shopping, er der også en del webshops, som forhandler Neo Noir online. Af fysiske butikker kan Magasin og Message nævnes som værende forhandlere, og ellers må man undersøge de lokale modebutikker for at se, om de også fører brandet.

Af online forhandlere kan Trendday nævnes. Webshoppens speciale er at sælge trendy tøj fra de nyeste kollektioner af populære brands. Derfor er den ideel at besøge, hvis man gerne vil se et udpluk af, hvad der hitter i gadebilledet for tiden, og hvis man gerne vil købe moderigtige styles. Lige nu finder du Neo Noir udsalg hos Trendday, hvor du kan spare mange penge på tøj fra brandet. Besøg sitet og udforsk det store udvalg af Neo Noir-tøj og gør et kup, som du bliver glad for.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

To Top