Hus og have

Pift din stue op og giv den et helt nyt udtryk med disse 3 tips

LiveCounter.dk-www.moderno.dk-17-11-2020_16053563721548

Synes du, din stue føles kedelig, når du træder ind i den? Hvis du ikke har rykket rundt eller tilføjet nye møbler, siden du flyttede ind, så er det måske på tide at give din stue en ansigtsløftning. I denne guide får du inspiration til let at forny din stue og give den et helt nyt udtryk.

Trænger du til en ny sofa?

Sofaen er for mange omdrejningspunktet i stuen, altså det man indretter resten af rummet efter. Hvis du ønsker at ændre stuens look, så kan du overveje en ny sofa. Der findes utallige af sofaer i forskellige prisklasser, så der er helt sikkert en sofa for dig, uanset om du er på udkig efter en u sofa, hjørnesofa eller en farverig sofa med chaiselong.

En klat maling kan gøre underværker

Hvis du ikke har gjort noget ved rummet i stuen i lang tid, så kan det være en god idé at give væggene en klat maling. Langt de fleste har hvide vægge i stuen, og farven falmer automatisk med tiden, hvorfor et nyt lag maling kan pifte stuen op på ingen tid. Er du frisk og modig, så kan du overveje at male en eller flere af væggene i en kontrastfarve for at skabe dybde og et anderledes look.

Tilfør rummet nogle farverige elementer

De fleste indretter deres stue i hvide, grå og sorte farver. Det er som om, folk er farveforskrækket. Er du en af dem? Faktisk kan din stue hurtigt se mere spændende ud, hvis du tilføjer et par grønne planter, en farverig vase eller et smukt maleri i nogle spændende farver. Ved at tilføre et par farverige elementer ind i boligen, så vil udtrykket blive spændende og friskt – og det kræver trods alt ikke det helt store.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top