Hus og have

Pust nyt liv i din husfacade med få ændringer

LiveCounter.dk-klarvinduer.dk-03-11-2020_16057184717939

Har du det også sådan, at din husfacade ikke er det, du bruger allermest energi på, når det handler om vedligeholdelse af din bolig? Det er ikke sikkert, at det er lige så spændende som at lave forbedringer indenfor i din bolig, men faktisk er det dét, der bliver set først, når folk ankommer til din bolig.

Giv alle overflader en algebehandling

Der er mange overflader på din husfacade, der kan være dækket af både alger, ukrudt, snavs m.m. Det kan ikke undgås, at det kommer med tiden, men til gengæld kan du sagtens fjerne det igen. Når dit tag, fliser og husmure er sat til i alger, kommer de automatisk til at se mere slidte ud.

Hvis du fjerner alle alger og skidt med en algebehandling, kan alle de overflader komme til at se ud nærmest som nye. Det kan gøre en kæmpe forskel for facaden på din bolig.

Udskift dine døre og vinduer

Dine døre og vinduer vil med tiden også komme til at se mere slidte ud, fordi de naturligvis bliver ældre. Det går ud over udseendet på din husfacade, men det går også ud over dine varmeregninger. Når dine vinduer og døre er slidte, er de nemlig som regel også utætte.

Hvis du udskifter din facadedør og vinduer, pynter det virkelig på din husfacade. Det vil helt sikkert puste noget helt nyt liv i din facade.

Hvis ikke dine vinduer og facadedør trænger til en udskiftning endnu, kan du opnå nogenlunde samme resultat udseendemæssigt ved at male dine vinduer.

Pynt op med hyggelige planter og krukker

Når du har krukker stående ude foran dit hus med fine planter og blomster i, gør det din facade mere gennemført. Det giver noget liv på en helt ny måde. Det får dit hus til at se mere indbydende og hyggeligt ud.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top