Hus og have

Indret til kontor efter dine behov

Det er vigtigt at dit kontor har alle de ting som du har behov for at kunne arbejde optimalt. Møblerne skal være i god kvalitet, da du bruger mange timer om ugen på at arbejde. Uanset om du sidder meget bag skrivebordet på arbejdet eller på hjemmekontoret, så skal det være noget som du er tilfreds med. Noget af det vigtigste på et kontor er god belysning, da dette er altafgørende for, at du kan arbejde lige når det passer dig. Især om aftenen skal indendørs belysning være god, så du kan sidde og koncentrere dig.

God belysning er vigtig

Det er meget forskelligt hvilke lamper den enkelte dansker vælger til sit kontor. Belysningen kommer bl.a. an på hvor meget lys der kommer ind i rummet. Hvis der er store vinduespartier i rummet, så er der ikke nogen grund til at bruge alt for mange penge på belysning, da der til daglig kommer meget lys ind i rummet. Hvis der ikke kommer så meget lys ind i rummet, så er det nødvendigt at der tænkes meget på belysningen. Du kan vælge alt fra bordlamper, loftlamper til gulvlamper. Find ud af hvad der passer ind på dit kontor, så det kommer til at passe til resten af stilen.

Du skal sidde godt ved skrivebordet

Dit kontor skal være indrettet efter dine behov, så du har nemmere ved at koncentrere dig om arbejdet. Flere studier har vist, at indeklimaet har en stor betydning for koncentrationsevnen. Hvis dine omgivelser er tilfredsstillende omkring dig, så har du også ro og overskud til at kunne give den en skalle arbejdsmæssigt. Når du først sidder og arbejder, tænker du ikke altid over hvor mange timer du egentlig har siddet i den samme stilling. Det er vigtigt at dine kontormøbler kan indstilles efter din højde, så du sidder i den mest optimale stilling som muligt.

Køb et hæve sænkebord

De fleste mennesker har et hæve sænkebord på deres kontor, så bordet kan tilpasses den enkelte medarbejder. Der er stor forskel på hvor høje folk er og hvis din medarbejder en dag skal låne din siddeplads, så er det rart at kunne justere højden. Hvis du skal have udskiftet dit nuværende skrivebord, så kan du se hæve sænkeborde her. På internettet kan du se hvilke slags hæve sænkeborde andre folk har valgt til deres kontor.

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top