Øvrigt

Red dit og dit barn liv

Bruger du cykelhjelm, hver gang du cykler? Hvis ikke så læs med her. Du kunne godt tænke, ”ej er det nu nødvendigt at tage en cykelhjelm på”, men det er det faktisk. Du bestemmer selvfølgelig selv, der er bare langt større risiko at livet vil blive taget fra dig, hvis du ikke bruger en cykelhjelm. Hvis du ikke bruger en cykelhjelm, så få i det mindste dine børn til at bruge cykelhjelmen – Det kan redde deres liv. Du kan mere sikkert cykle rundt i trafikken, og du kan mere trygt lade dit barn cykle i trafikken. Det kræver ikke meget at have en cykelhjelm på, så hvorfor ikke gøre det, og måske redde dit liv?

Sådan laver du en god handel

Hvis du skal ud og købe en ny cykelhjelm, så find en hjemmeside der sammenligner forskellige forhandlere. På hjemmesiden kan du få et overblik over mange forhandlere, så du er helt sikker på, at du får handlet til den bedste pris. Du kan også sammenligne kvaliteten på cykelhjelmen, så du trygt kan cykle med den allerbedste hjelm. Du slipper for at skulle ned til en cykelhandler, som også kun har et begrænset udvalg. Du kan kigge på mange forskellige hjelme til dig og dit barn, så I begge kan blive tilfredse

Find en hjelm du kan lide

Det er meget vigtigt, at du finder en hjelm du kan lide. Hvis du finder en hjelm, du kan lide, så er der nemlig større chance for ,at du tager den på. Find en cykelhjelm med et design, som du kan lide og synes er behagelig at have på. Så skal du også huske at tjekke om hjelmen er mærket med CE- og EN 1078 mærke. Det sikre dig, at hjelmen lever op til europæisk standart. Køb en cykelhjelm, så dig og dit barn kan bevæge sig trygt i trafikken.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Seneste artikler

To Top