Øvrigt

Sådan får du succes med betting

For mange vil det være en drøm at kunne leve af at spille på sport. Det er desværre de færreste der gør det, men mange har faktisk muligheden for at kunne gøre det. Det kræver blot, at man sætter sig dybere ind i tingene, og ved præcist hvad det er, man skal lede efter.

I denne guide har vi taget et dybere blik ind i bettingverdenen, så vi kan give dig de bedste tips til, hvordan du bliver en vindende better. Det er kun små ting, som du skal finjustere, hvis du vil gå fra at være en taber til at være en vinder.

Spil tidligt

En af de største fejl mange bettere begår er, at de vælger at spille kort inden kampstart. Det skyldes, at de ikke vil have deres penge ude at flyve i flere dage. Det er dog ret nødvendigt, hvis du gerne vil have succes, og her kommer grunden.

Når bookmakerne skal sætte deres odds, gør de det forholdsvis tidligt. Du kan typisk spille på en ligakamp en uge i forvejen, mens Champions League og andre opgør kan være helt op til en måned før. Når bookmakerne sætter deres odds, kan de være helt skæve, og det kan du udnytte.

Når kampen skal til at starte, vil oddsene have fundet deres rette niveau, og så er det svært at få profit.

Følg nyhederne

Hvis du ikke holde øjne og øre åbne, så kommer du bagud i forhold til dine konkurrenter. Dine konkurrenter er andre spillere, for når de placerer et væddemål, så vil oddset begynde at blive reduceret. Det er derfor først til mølle, og du bør derfor altid følge med i, hvad der sker.

Et godt eksempel på dette vil være Danmarks landskamp mod Slovakiet. Her var Danmark favoritter, mens Slovakiet kunne fås til odds 4.00. Det ændrede sig med det samme, da DBU annoncerede, at man ville vælge spillere fra de lavere rækker. Danmark endte med at give over 19.00 gange pengene igen. Var du hurtigt ude, kunne du have scoret kassen.

Følg eksperterne

Odds forslag kan hjælpe dig langt, når du skal vinde hos bet365. Derfor er det en god ide at følge de mange eksperter, som du kan finde på nettet. De laver ofte en analyse, som du enten kan være enig eller uenig i. Det kan også være, at analysen giver dig nogle informationer, som du kan bruge til at lave et andet væddemål.

Du bør ikke følge eksperterne blindt, men de kan være en god hjælp til din egen analyse af kampen.

Hold øje med transfermarkedet

To gange i løbet af året har klubberne mulighed for at styrke deres trupper. Det kan være et vendepunkt for enhver klub. Et hold har måske haltet bagefter i løbet af efteråret, men  de kan vende på et sølvfad efter vinterpausen og dette transfervindue.

I Danmark er et hold som AaB måske værd at holde øje med. De har rustet stærkt op i seneste transfervindue, hvor de har lejet Lucas Andersen og hentet den stærke hollandske angriber,  Tom Van Weert. Det kan meget vel styrke dem endnu mere i Superligaen, hvor de allerede har klaret sig godt.

Et hold som AGF har ikke været særlig aktive, hvor de blot har hentet to målmænd og en angriber, mens de har skilt sig af med rigtig mange spillere.

Holder du et ekstra øje med de overstående punkter, så er der gode muligheder for, at du kan få succes med betting.

 

Min 18 år. Spil ansvarligt | www.rofus.nu | Regler- og vilkår gælder

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top