Øvrigt

Sådan holder du dig opdateret

Nyheder er der massere af, og måder at holder sig opdateret findes der også mange af. Men hvilket skal du benytte dig af?

 

Internettet

 

Internettet er din ven, når du gerne vil holdes opdateret. Du kan læse din nyheder, hvor du vil. Derhjemme og på farten. Online bliver nyhederne konstant opdateret, så du minut for minut kan følge med i, hvad der rør sig. Desuden kan du nemt sortere i hvilken form for nyheder, du ønsker at læse. Om det er sport, krimi eller noget tredje. Fordelen er, at du her selv vælger, hvornår du vil opdateres, og på blot et par minutter kan være helt med på det sidste nye.

 

Apps

 

Apps er det nye sort, og der findes næsten en app til alt. Dette gælder selvfølgelig også nyheder. Der findes de helt klassiske apps versioner af en allerede kendt hjemmeside, men hvor det hele blot er lidt mere mobilvenligt. Men der findes også nyhedsapps specielt designet til at modtage nyheder på farten. Flere af dem er indrettet sådan, at du modtager en meddelelse, når de nyheder du har valgt at vil høre om, er aktuelle. Lidt ligesom hvis du får en besked.

 

Sociale medier

 

Sociale medier er ikke længere kun til at følge dine venner, kendte eller designs. De fungerer nemlig også udmærket til at følge nyhedsstationer. De fleste nyhedsstationer er også på de sociale medier, hvor de dagen igennem deler de mest aktuelle nyheder. Fordelen her er, at du også kan læse andres holdning til nyhederne og også interagere med mediet. Her smelter nyhederne sammen med dine venners feriebilleder, din yndling bloggers nye opskrift og den nyeste mode. Derved bliver det en nem og lidt mere uformel måde at følge med.

 

Good old

 

Sidst men ikke mindst findes der de helt traditionelle former. Avisen og fjernsynet. Blot fordi der i dag er kommet en masse nye metoder til, betyder det ikke, at det er slut for aviserne og de klassiske nyhedsudsendelser i fjernsynet. Ikke endnu i hvert fald. At læse sine nyheder i avisen, er en grundig måde at sætte sig ind i, hvad der foregår. Fordelen er, at artiklerne tit er meget detaljeret, og du derved kommer godt rundt omkring en nyhed. Ulempen er, at avisen kun udkommer en gang om dagen. Flere gange dagligt kan du dog finde den traditionelle TV avis, som hurtigt opdaterer dig om dagens vigtigste nyheder.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top