Øvrigt

Sådan kommer du i gang med at styrketræning

Vil du gerne i gang med at styrke træne? Måske har du aldrig rigtig styrketrænet, eller måske ønsker du blot at komme i gang igen efter en periode, hvor du ikke har været aktivt. Mange begynder nemlig at træne, men de færreste bliver ved med at træne hele vejen igennem deres liv. Dette er ofte fordi de ikke planlægger efter deres egne behov og sætter rammer for sig selv, som ikke er til at vedligeholde. I denne artikel vil du lære mere om hvordan du kan imødekomme nogle af disse fejl.

Sæt realistiske mål

Det første du skal gøre, er at sætte realistiske mål. Du skal først og fremmest finde ud af hvad dit mål egentlig er, ellers kan du ikke lave et træningsprogram, som passer til disse mål. Er det f.eks. at tabe dig og mindske din fedtprocent, eller ønsker du at øge din muskelmasse? Herefter skal du sætte realistiske mål, som du kan opnå på en længere periode. Undgå at kig i spejlet efter hver træning – for så hurtigt går det desværre ikke!

Få styr på kosten først

Når du har identificeret dine mål, skal du have styr på kosten. Du kan altid søge inspiration forskellige steder på internettet, hvor der er folk, som har samme mål som dig, dette kan f.eks. være på Mad siden her. Der findes uendelige måde at gribe dette an. Det bedste du kan gøre, er at starte med at eliminere det mad, som du ved er åbenlyst usundt for dig – dette er et større skidt end du tror.

Vælg et program som passer til dig

Afhængigt af dit mål skal du nu vælge det rette program til dig. Mange tror det er nødvendigt at træne hver dag for at få resultater, dette er ikke tilfældet. Hvis du har travlt, prøv derfor at sigte efter 2 gange ugentligt og husk at en konstant indsats er det vigtigste.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top