Øvrigt

Vær fokuseret i dit arbejde

Synes du nogle gange, det kan være svært at fokusere ordentligt, når du arbejder? Måske du især har svært ved at holde ordentlig pause, når du har pause. Mange har for vane lige at tjekke indbakken på mailen eller svare på den besked, der har ligget fremme på skrivebordet hele ugen, når man har ti minutter til overs. Her er det i virkeligheden enormt vigtigt, at man sørger for at give sig selv en pause.

Der er mange måder at holde pause på. Måske det er en tur til kaffemaskinen eller rundt om bygningen, der gør forskellen for dig. Sidder du hjemme og arbejder, kan du måske passende gå ud i køkkenet og lave dig selv en kop te eller kaffe. Du kan også finde en online spillemaskine, hvor du kan slå hovedet fra i et kort øjeblik. Det bør ikke være en fast ting, men det kan man gøre en gang imellem. Læs regler og vilkår her, så er du helt sikker på, hvad du går ind til – og husk aldrig at spille om penge, hvis ikke du har plads i budgettet.

Kom ovenpå med arbejdet

Hvis du gennem en længere periode syntes, at det har været svært at lægge arbejdet fra dig, når du sidder med det, er der måske nogle vaner, du kan kigge på, om du kan ændre. Hvis du tjekker arbejdet fra telefonen, så er det måske en god idé at logge af den konto, som du har din arbejdsmail på, så du kun kan se det, når du har din computer tændt. Ligesom arbejdstelefonen garanteret har godt af at være på lydløs, når du har fyraften.

Det er vigtigt at kunne tage højde for sig selv i sit arbejde. Selvom det måske ikke føles sådan, så er evnen til at holde pause noget af det, der gør dig mest effektiv. Det betyder, at du kan arbejde meget mere fokuseret i de perioder, hvor du har besluttet dig for netop at arbejde.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top