Øvrigt

Sådan kommer du nemt af med din affaldscontainer

Annoncør: Junkbusters

Du kender det sikkert godt. Den overvældende udmattelse, når affaldsposen er fyldt op, og du skal slæbe den (og dig selv) ned til den nærmeste affaldscontainer. Det er ret besværligt, og det bliver ikke ligefrem nemmere, når det så viser sig, at din affaldscontainer er fyldt op til bristepunktet.

Men nu er der heldigvis en måde, du nemt kan komme af med alt dit affald. Private, professionelle aktører vil afhente din affaldscontainer for en slik, og du kan kontakte dem hurtigt og ubesværet. Læs her hvordan.

Hvad bruges en affaldscontainer til?

En affaldscontainer kan bruges til mange forskellige opgaver. Hvis du bor inde i midtbyen, vil der typisk knytte sig en affaldsløsning til dit kvarter, og her kan du aflevere alle dagligdagens efterladenskaber.

Men en affaldscontainer bliver også brugt til større projekter. Når der skal opføres en ny bygning eller renoveres på et ældre hus, vil man ofte placere en stor container, hvor alt træ, gips, mursten og metal kan smides i.

Det kan være besværligt med en affaldscontainer

Selvom det er praktisk at have en stor, rummelig affaldscontainer lige uden for hjemmet, så opstår der dog et problem: Hvad skal man gøre med containeren, når den er fyldt? Svaret er selvfølgelig, at affaldet skal køres til lossepladsen eller på forbrændingsanlægget, men det er ikke altid lige nemt at få gjort.

I dag findes der heldigvis flere aktører, som med det samme kan komme og afhente den store affaldscontainer, og prisen er blevet meget overkommelig. Du klikker dig bare ind på den private aktørs hjemmeside, oplyser adressen og beslutter dig for, hvilket tidspunkt på dagen dit affald skal afhentes.

Meget mere end afhentning af affaldscontainer

Du behøver dog ikke nødvendigvis at have en hel container stående, hvis du skal af med dit affald. Når du bare skal smide et enkelt møbel ud, kan du også kontakte de private aktører for at få afhentet storskrald. Du oplyser bare, hvad der skal hentes og hvornår, og så bliver der sendt nogle professionelle ud, som gør det hårde arbejde for dig.

Du kan også nemt komme af med alt dit haveaffald. Hvis du har brugt hele søndagen på at rive ukrudt op, kan dine bigbags blive afhentet og kørt til lossepladsen, inden solen er gået ned.

Vælg et miljøvenligt selskab

Hvis du går op i klimaet og vil træffe de mest miljøvenlige valg, giver det også god mening at vælge en privat aktør til at håndtere dit affald og din affaldscontainer. Du skal vælge et firma, som er CSR-godkendt, og som har fokus på optimal genanvendelse.

Hvis der er mulighed for at følge med i affaldsrapporteringen, bør du gøre det. På den måde sikrer du dig, at dit affald ender de rigtige steder, og at der ikke bliver sluppet mere CO2 ud end højst nødvendigt.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top