Øvrigt

Sådan sørger du for god stemning til din næste fest

Går du og planlægger en stor fest, så har du sikkert rigtigt mange ting at tænke over. Der er valg af lokaler, mad, bordpynt og ikke mindst bordplanen kan virkeligt være kilde til bekymring. For stemningen er det, en fest lever og falder på. Vi husker alle at have siddet til en fest, der blev uendeligt lang, fordi samtalen omkring bordet var anstrengt, og vi intet havde til fælles med dem, vi var blevet placeret med. Men som arrangør har du god mulighed for at sørge for, at dette ikke sker. Læs med her hvor der kommer gode råd til at sørge for god stemning til din næste fest.

God underholdning giver noget at tale om

Første faldgrube for stemningen er, hvis der ikke er noget fælles at tale om. Derfor skal du tidligt i festen sørge for at give dine gæster noget at tale om. Den letteste måde at opnå dette på, er med et velvalgt underholdningsindslag. Det er altså vigtigt, at du ikke venter for længe med at sætte det i værk, for så kan det falde til jorden. Hvis den dårlige stemning først bider sig fast, kan den være svær at komme af med. Så sørg for grin og god stemning helt fra start. Du kan for eksempel bruge en entertainer fra Bambino-booking.dk til at byde dine gæster velkommen. Med et godt grin bliver stemningen let og samtalen sætter i gang, når man har noget at tale om.

Find en god balance

Skal du holde en fest af den type, der indbyder til, at dine gæster også vil finde på indslag og holde taler, så er det meget vigtigt, at du sørger for at have en god toastmaster, der kan sætte rammerne. Det er altid velment, når dine gæster gerne vil lave et festligt indslag eller sige nogle ord. Men Hvis det tager overhånd, kan det få den modsatte effekt. Der skal være plads til samtale og til fri leg så at sige. Ellers kan det komme til at føles som en hel talemarathon for dine gæster. Sæt derfor et vist antal tider af til taler og indslag fra dine gæster – og prioriter gerne hvem du helst vil høre fra. Det er din fest, og du må gerne sætte rammer op for, hvordan du ønsker den skal forløbe. Forventer du ikke meget fra gæsternes side så fyld gerne selv lidt ekstra på.

Aktiviteter at være fælles om

Som nævnt skal du passe på med at fylde for meget underholdning på din fest. Men også med at have for lidt. Og ved du allerede fra start, at der bliver pauser, hvor dine gæster skal ”passe sig selv” så sørg gerne for, at de har nogle aktiviteter at være fælles om og bruge tiden på. Der er mange muligheder at vælge mellem, og du skal selvfølgelig have i tankerne, hvilken type fest du ønsker. Et populært valg kunne for eksempel være en selfiestation, hvor gæsterne med forskellige remedier kan tage sjove billeder, som også vil være et godt minde at have efterfølgende.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top