Elektronik

Sådan vælger du den rigtige opvaskemaskine

En opvaskemaskine er for mange danskere en uvurderlig hjælp i hverdagen, hvor der ofte er meget vigtigere ting at tage sig til. Opvaskemaskinen giver frihed til at fokusere på noget andet end en af de evindelige pligter. Det er dog vigtigt, at opvaskemaskinen passer til dine behov.

Tre spørgsmål at have in mente

Alle opvaskemaskiner er bygget til at rengøre service, men når du skal købe en opvaskemaskine, er der nogle spørgsmål, du kan stille dig selv, for at finde ud af, hvilken opvaskemaskine, du skal investere i.

  1. Hvor stor en kapacitet skal maskinen have?

Hvis I bor mange under samme tag, er det vigtigt, at maskinen har en stor kapacitet. En almindelig opvaskemaskine har plads til mellem 10 og 14 kuverter, mens en bordopvaskemaskine har plads til omkring 6.

  1. Hvor energivenlig skal maskinen være?

Nogle opvaskemaskiner bruger op til 18 liter vand pr. vask, mens andre kun bruger 6 liter. Ved at vælge en af de mere energirigtige maskiner, sparer du i længden penge på vandregningen.

  1. Hvilket lydniveau er acceptabelt for dig?

Er dit køkken i et rum for sig selv, betyder det måske ikke så meget, at opvaskemaskinen larmer lidt. Hvis den derimod skal placeres i et åbent rum, er det vigtigere, at den er støjsvag. En opvaskemaskine med et lavt lydniveau har en decibel på omkring de 42, og der skal kun 3 decibel til, før lyden kan opfattes som dobbelt så høj.

En opvaskemaskine er en investering

Prisen af opvaskemaskinen afhænger af dine behov og kvalitet. Hvis den skal være lydsvag, have en stor kapacitet og samtidig være energirigtig, kan det blive en dyr affære. Men selvom en opvaskemaskine ikke altid er billig, er det en god investering, fordi du får mulighed at bruge din tid på noget vigtigere end opvasken. Er økonomien lidt stram, kan det være en mulighed at tage et SMS-lån. Læs mere om det her.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top