Elektronik

Vær opmærksom på sikkerheden på din computer

I dag bruger de fleste mennesker deres computer i deres dagligdag, og tænker måske slet ikke på, hvor mange personlige oplysninger, som bliver anvendt på deres computer. Blandt andet når man bruger din NemID, fx til E-Boks eller NetBank. Eller når man benytter sit kreditkort når man onlineshopper. Derudover logger man også på diverse konti, blandt andet ens mail og Facebook. Det vil altså sige, at der er en masse information at finde i din computer. Derfor er det rigtig vigtigt at sørge for sikkerheden på din computer. Her er nogle tips til, hvordan du sørger for at have sikkerhed på din computer.

 

Anvend stærke adgangskoder

En måde at sørge for sikkerheden på din computer, er at anvende svære adgangskoder til dine forskellige konti. Jo nemmere dine adgangskoder er, jo nemmere er de at gætte sig til. Det vil altså også sige, jo sværere dine adgangskoder er, jo sværere er de at gætte sig til. Derfor vil en svær adgangskode være sværere for en eventuel hacker at gætte sig frem til. Så sørg for en adgangskode, som benytter sig af både tal og bogstaver, såvel som små og store bogstaver, for at gøre den mere kompliceret at gætte.

 

Log ud af dine konti

En anden nem måde at sørge for sikkerheden på sin computer, er at logge ud, når du er færdig med at bruge den. Hvis du for eksempel deler din computer, eller der er nogen der eventuel låner den, er det vigtigt at huske at logge ud. Sådan sørger du for at skjule dine personlige oplysninger.

 

Benyt dig af sikkerhedsprogrammer

En god måde at sørge for, at din computer har god sikkerhed, er at benytte sig af et sikkerhedsprogram. Disse slags programmer sørger nemlig for at sikre din computer fra diverse spyware og malware. Et eksempel på sådan et program er spyhunter. Download spyhunter på dansk gratis herfra. På denne måde har du sikret din computer. Du skal blot downloade programmet, og den sørger for det hele for dig. Så er din computer sikret for spyware og malware på en nem og effektiv måde.

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top