Øvrigt

Sådan får du gang i dit barns kreative sider

Oplever du, som mange andre forældre, at børnene tilbringer alt for meget tid foran telefonen? På YouTube? Du kunne måske tænke dig, at dine børn var mere aktive udenfor, og du har måske allerede stikket lidt til dem, men uvenner ønsker du heller ikke at være med dem. Børn har godt af at udvikle deres kreative sider, og du kan gøre det sammen med dem. De kreative sider kommer frem i børn, når de er i gang med at tegne eller male. De kommer også frem under aktiviteter, der minder om sløjdfaget fra folkeskolen. Hvis det lyder som noget, du godt kunne tænke dig at lave med dine børn, kan du læse mere her. Vi kommer ind på nogle sjove aktiviteter i denne artikel.

Leg med pensler og maling

Børn elsker maling, og sådan kan du også lokke dit barn væk fra telefonen. Du kan finde maling, tape, pensler og alt, hvad du skal kunne bruge til at lege kreativt med dit barn, lige her. I kan lave lege, hvor i hver især skal male hinanden, eller du kan give dit barn frit spil til at lege lige som hun eller han vil.

Gør det sammen

Når du er med i legen, kan det også gøre dit barn mere motiveret for at lege med. Det er sjovere at lege med en forælder eller lege helt alene. Det kan være, at dit barn bliver så forelsket i det, at hun/han også vil inddrage sine venner. Det kan starte en bølge, hvor alle i dit barns vennekreds også kommer til at elske at male og lave med aktiviteter fra sløjdfaget. Husk, hvis i skal i gang med at save i træ, så er det nødvendigt, at du er der, så der ikke går noget galt. Men hvis børnene skal male, er det ikke nødvendigt, at du er der.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top