Øvrigt

Top syv ting at give sig til i sommerferien

Når sommerferien ruller om hjørnet, oplever mange pludselig, de har en fin mængde fritid, der skal bruges på et eller andet.

Her kommer der 7 bud på, hvad du kan give dig til her i sommerferien som både ung og ældre.

Tag familien med til danske seværdigheder

Ordsproget lyder ”ude er godt, men hjemme er bedst”, og det er der sandhed i. Selvom det kan være noget så attraktivt at bruge mange penge på en rejse til Maldiverne eller Mallorca, er der også betydeligt billigere og hyggelige seværdigheder herhjemme i Danmark, der kun er en køretur væk. For eksempel kunne man køre til Kronborg og se det flotte historiske slot, køre til Esrum Kloster og opleve de gamle munkes liv tæt på. Mulighederne er mange, og så er det let og billigt.

Tag på en fisketur med kammeraterne

Den her går mest ud til alle herrerne derude. At tage ud for at fiske hele dagen er noget af det hyggeligste, man kan gøre på en dejlig varm sommerdag. Der kan gå lidt konkurrence i det: ham der fanger den mindste fisk, skylder en kasse øl til de andre. Så er der lidt motivation.

Man behøver ikke engang at kunne fiske. At sidde i den smukke natur med nogle øl og bare snakke med sine venner, mens man venter på et bid, er ikke noget, man skal undervurdere.

Leg lidt med valutahandel

At handle med valuta fungerer stort set på samme måde som at handle med aktier, og det er en sjov og spændende måde at øge sine penge på. Ved at analysere markeder og nyheder på området, kan man lave forudsigelser om, hvad der vil give afkast, og hvad der ikke vil.

Over sommeren kan du se, hvor mange penge du kan tjene ind på denne måde, og hvis det gav overskud, kan du lægge dem til side til en anden god gang, hvor du får lyst til at lave noget sjovt. Du kan få op til 20 x gearing i valutahandel, hvilket kan gøre det meget spændende, men også risikabelt. Så invester aldrig mere, end du kan undgå at tabe i valutahandel. Men en god dag kan du fordoble pengene.

Bilferie til Tyskland eller Tjekkiet

I Europa er der et hav af forskellige og spændende lande, man let kan besøge, bare man sætter sig ind i bilen. Nogle af de mest oplagte kandidater tæt på Danmark er Tyskland og Tjekkiet. Disse to lande kan byde på megen historie, god mad og interessante seværdigheder.

Det er oplagt at tage et par dage derned med vennerne eller familien og se hvilke sjove eventyr, man kan forvilde sig ud på.

Fordyb dig i en hobby

Noget folk kan gå og klage så meget over, er de mangler tilstrækkelig tid til fuldt at fordybe sig i deres hobbyer. Det er en fair klage, arbejde og studier tager trods alt meget af den tid, man nu har.

Så når ferien er her, og tid ikke er det man mangler, er det vigtigt man kommer godt i gang hurtigt, så man får mest ud af det. At fordybe sig i sine hobbyer er noget af det mest afslappende og sjæleligt belønnende, man kan give sig til, og det må du ikke snyde dig selv for.

Prøv en ny sport
Padel eller padeltennis er en ganske ny sport i Danmark, fra 2009. Hvis du liker tennis så vil du sandsynligvis også lide denne intense og adrenalin sparkende sport.

Bage en jordbærkage
Hvis du kan lide kager og på samme tid ønsker at få nogle vitaminer i dig, har vi et forslag. Der er mange varianter af kager med jordbær, men en favorit er med saftig mazarinbund, vaniljecreme og frisk plukkede jordbær.

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top