Oplevelser

Safari i Afrika i sommerferien?

Hvis du har besluttet dig for at det endelig er blevet tid til at tage på safari i Afrika / safarirejser i Afrika, så får du her et par gode råd, som du kan benytte dig af både inden og på turen. Det er ikke en helt lille ting at tage på safari, og nogle overvejelser bør foretages grundigt på forhånd.

Find det rigtige bureau

Safari i Afrika / safarirejser i Afrika vil med garanti byde på fantastiske oplevelser – ikke kun ude på den faktiske safari, men også blot i landet, hvis særprægede kultur og historie med sikkerhed vil vække interesse. Faktisk at komme afsted kan dog være den del af rejsen, som er svær at få igangsat. For hvor starter man lige når man skal planlægge safari i Afrika / safarirejser i Afrika? Svaret er hos Livingstone Safari, Danmarks ældste safaribureau. Her kan du blive ledt på sporet af det rigtige, samt modtage rådgivning og ærlighed angående rejsen!

Pak let og praktisk

Det kan være fristende, som til enhver anden ferie, at overfylde kufferten med tøj, tilbehør og sko. Med en rejse til Afrika, hvor hovedformålet er at skulle på safari, er det dog mere ideelt at pakke praktisk. Det gælder især i forhold til vejret. Informer dig selv om hvor varmt eller koldt det bliver i landet, og pak derefter. Ligeledes handler det om at vælge tøj, som er passende til aktiviteterne. Høje hæle eller fint jakkesæt er ikke just førstevalg når man skal på safari blandt de vilde dyr.

Husk kamera eller optagelsesudstyr

Med en så særpræget og oplevelsesrig tur, som det med garanti vil være at tage på safari i Afrika, ville det samtidig være synd ikke at få nogle af oplevelserne med hjem igen. Det kan gøres i form af souvenirs, men i særdeleshed kan det gøres ved hjælp af kamera, der kan forevige turen.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top