Øvrigt

Savner du nogle flere kvadratmeter i din bolig?

Er husholdningen blevet forøget, eller har du og din familie bare brug for mere plads derhjemme? Det er vanskeligt bare at få mere plads, men det er ikke umuligt, for du kan f.eks. kaste dig ud i en tilbygning. Det er et udfordrende projekt, der til gengæld resulterer i nogle flere kvadratmeter. Men hvad skal du lige huske under sådan et projekt?

Lav en detaljeret køreplan for hele projektet

Før du sætter hele tilbygningen i gang, er du nødt til at have en helt klar idé om, hvad der skal laves, og hvordan det skal laves. På den måde undgår du nemlig flest mulige trælse overraskelser. Du kan nærmest ikke undgå forsinkelser eller uforudsete udfordringer, men du kan forberede dig bedst muligt. På samme tid kan du lægge et budget, så du får skabt et overblik over, hvad der er realistisk at lave.

Find de helt rette materialer

Du får brug for en masse både materialer og værktøj. Når du skal vælge materialer, er det ikke helt ligegyldigt, hvilke det er. Når nu det drejer sig om en tilbygning, er det værd at bruge lidt ekstra tid på at finde de helt rette materialer, så det bliver gjort ordentligt og bliver god kvalitet. Når du f.eks. skal isolere, så prøv plasttypen PUR til isolering. Hvis du er i tvivl om noget vedrørende materialer, kan du altid søge vejledning i diverse forretninger.

Vær realistisk omkring hvor meget du kan lave selv

Hvis du kan lide håndværk og gør-det-selv-arbejde, er det fedt at være med i processen selv, men du er også nødt til at være realistisk. Hvis du skal være alene om det, kommer det nemlig til at tage lang tid. Derfor kan du overveje hvorvidt du får brug for et par hjælpende hænder, så det går hurtigere og bliver mindre udfordrende.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top