Erhverv

Skab orden på kontoret med de rette kontorartikler

Hjemmekontor, kontorfællesskab eller kontoret med panoramaudsigt – uanset, hvad, så kender enhver, der sidder på kontor til, at papirer, redskaber, lapper og kopper hurtigt kommer til at fylde og flyde over. For at foregribe kontorets undergang er det derfor en god ide at indrette sig med gode og fornuftige kontorartikler og -møbler, så der kan komme orden i det kaos et kontor hurtigt kan udvikle sig til.

Få rodet af vejen

Første skridt i at skabe orden på kontoret er at eliminere alle de elementer, der ikke har en plads. Med en makulator er det nemt at skille sig af med gamle dokumenter, der ligger og støver – og så er det oftest også sjovt at makulere dokumenter i lange baner. Se pris på makulator her. En god makulator kan nemlig gøre kål på papirs rod, så det ikke fylder på hverken borde eller tager ekstra plads i skraldespanden. Derudover er en god affaldsordning også på sin plads – om I vil sortere i papir, pap og plastik er op til jer – men en god ordning til at få affaldet og rodet af vejen er vejen frem til et godt kontormiljø. Så sæt en makulator og et affaldssystem på indkøbslisten, når der skal nyt udstyr hjem.

Skab systemer, der skaber orden

Reoler i lange baner kan også være en måde at få styr på kontoret. Reoler med gode bokse til opbevaring af diverse udstyr skaber orden og system i tingene. Og hvis man husker at putte labels på kasserne, så kan enhver finde rundt i systemerne. Så om du arbejder på dit eget hjemmekontor og har brug for et sted at placere mapper eller diverse udstyr eller om I sidder en større gruppe sammen, så er den en fordel at få faste pladser til jeres ting, så de ikke ligger og roder rundt på hele kontoret.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top