Erhverv

Tre gode grunde til, at jeres byggevirksomhed skal benytte en digital platform

Nu kan du og din virksomhed slippe for uendelige indtastninger i programmer, som normalt ikke udelukkende er til byggebranchen. Ganske almindelige computerprogrammer, som giver dig både skrive- og regnemulighed er nemlig ikke kun udviklet til byggeprojekter, men snarere en bredere målgruppe. Derfor kan I nu gøre arbejdet meget lettere, effektivt og mere overskueligt. For flere virksomheder tilbyder nu digitale specifikationsplatforme til større byggeprojekter i byggebranchen. I denne artikel kan du netop blive klogere på dette.

Nemt og overskueligt design

Kigger vi fx på den digitale specifikationsplatform, som er udviklet af NBS Nordic, så er jeres byggevirksomhed altså garanteret et meget nemt, enkelt og overskueligt design. Virksomheden har med deres byggesagsbeskrivelse nemlig gjort det let for jer at oprette flere projekter på én gang, men som I nemt kan klikke frem og tilbage i. Projekterne oprettes ét centralt sted, som er tilgængeligt for alle, dem I ønsker. I kan sågar oprette projekterne i forskellige byggefaser.

Tag arbejdet med hvor som helst

Med en digital specifikationsplatform som NBS Nordics kan I tage de oprettede byggeprojekter med jer hvor som helst, når som helst. For de oprettet projekter kører nemlig gennem en webbrowser, og I skal derfor ikke installere lokale licenser. Opdateringerne klares også blot af udviklerne løbende – så dem skal I nu heller ikke tage jer af.

Et øget fokus på miljøet

NBS Nordic har desuden også gjort det muligt, at I kan lave de såkaldte LCA-beregninger. Disse kendes også som værende livscyklusvurderinger. Med LCA-beregninger kan I optimere jeres fokus på klimaet i byggevirksomheden. Beregningerne kan vurdere produkternes klimabelastning helt fra start til slut – altså helt fra I påbegynder arbejdet med produktet frem til slut. I kan til hver en tid gå tilbage til de opdaterede beregninger for at gøre status. De er med til at lægge øget fokus på de produkter, der belaster klimaet.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top