Rejser

Skiferier alle har råd til

Der findes intet bedre end følelsen af en vintermorgen, hvor man suser ned af de nypræparerede pister. Følelsen af den nye sne, som har lagt sig hen over natten. Følelsen af at opdage og udforske nye fede pister og nye alpetoppe med dem du holder af. Den følelse fortjener alle at have muligheden for at opleve. Også dig. Det behøver nemlig ikke koste en hel formue at tage på skiferie, der findes også en lang række billige skiferier. Men hvor er det mest oplagt at tage hen? Og hvornår skal man rejse? Det er blot nogle af de spørgsmål mange sidder med, når de skal vælge destination. Blandt de mest populære rejsemål er Tyskland og Østrig, også i uge 8. Uge 8 holder skolerne fri langt de flere steder, hvilket derfor er det oplagte rejsetidspunkt, hvis I er en familie, der skal afsted. Alt handler jo om udbud og efterspørgsel, hvorfor denne uge er en af de dyrere uger at tage afsted. Men selvom at den er lidt dyrere end andre uger, skal alle have muligheden for at tage skiene på nakken og komme afsted. Der findes nemlig mange billige skiferier blandt andet til Østrig og Tyskland, også i uge 8.

Hvorfor tage på skiferie i Østrig?

Med Østrig som destination på jeres skiferie vil I finde alt, hvad jeres skihjerter kan begære. Ligegyldig hvilken destination i Østrig I vælger kan i være sikre på flere hundrede kilometer med skiløb. Derudover er der et stort og alsidigt terræn, som er med til at give jer muligheden for at afprøve diverse alpine discipliner. Er i øvede skiløbere? Hvis ja, så er Østrig også et ultimativt hit. I kan prøve kræfter med mange både røde og sorte pister, og specielt i off-pisten venter der store udfordringer og skioplevelser. Fortvivl ej, hvis ikke du er den garvede skiløber endnu. Østrig er også den ideelle destination for børn og nybegyndere til at lære at stå på ski. Ydermere behøver I ikke fryse hænderne af, da temperaturen generelt er noget højere end, hvis i vælger at tage nord på. Så der er mulighed for at nyde drinken eller kaffen udenfor i solen, mens benene får en pause.

 

Hvorfor tage til Tyskland på skiferie?

Tyskland er fyldt med skønne oplevelser, også hvad angår skiferie. Mange ser Tyskland som et land, hvor man enten kører igennem eller tager på storbyferie, og det er en skam. Tyskland kan meget mere end det. I Tyskland er der særdeles gode skiforhold og spændende skiområder. Derudover er køreafstanden noget kortere end til så mange andre destinationer. Områderne er mindre og dermed mere overskuelige, hvorfor skiområderne i Tyskland har den perfekte størrelse til familieskituren, hvor sandsynligheden for, at I møder hinanden på pisterne er store, og dermed får mere samvær med hinanden. Og er det ikke det, man ønsker, når man tager afsted med familien? Foruden skiløb har I også muligheden for at udforske de vidunderlige landsbyer omkring skiområderne, hvor I udover skiløb kan få mange andre spændende oplevelser med hjem i rygsækken.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top