Mode

Sommer, sol og caps

Min hat den har tre buler eller, det har den forhåbentligt ikke – men en hat er rar at have, og om sommeren er der ikke noget bedre end at gemme sig lidt under en kasket, når solen står lige i zenit.

Nogle tænker måske, at caps og kasketter mest er for drenge og mænd, men en cap kan lige så godt bruges af piger og kvinder, og gennem de senere år er det da også blevet mere og mere normalt og synligt med kvinder, der går med kasket. Der findes mange forskellige, både mærker, materialer og farver, og selvom en kasket ofte er onesize, kan der godt være forskel på, om det er til herrer eller damer, da der typisk er lidt forskel på hovedstørrelsen.

Hvis du gerne vil danne dig et godt overblik over et bredt udvalg af caps, kan du kigge her, hvor der er utrolig mange forskellige. Selvom det nogle gange kan virke helt uoverskueligt, når der er så mange, så er der god mulighed for at filtrere dine søgeresultater, så du kun får det frem, du reelt er interesseret i. Måske er du på udkig efter et bestemt mærke, du har god erfaring med, eller også vil du gerne bare have en, der lige kan passe til de outfits, du har tænkt igennem.

Andet end bare caps

Selvom hjemmesiden primært fokuserer på caps, så er der også flere forskellige andre ting, du kan få fingre i på samme tid. Der er blandt andet forskellige t-shirts, du kan købe med, ligesom der også er undertøj, primært til mænd. Webshoppen har mere end 2000 forskellige caps at vælge mellem og er dermed Danmarks største på det punkt. Hvis du modtager en cap, der viser sig ikke at være helt, som du havde håbet, kan du altid returnere.

Hvis du allerede nu er begyndt at tænke på vinteren og på at fryse ørerne, så kan det være, du skal begynde at overveje, om du i stedet for en kasket til sommermånederne måske burde kigge efter en hue, der kan varme dig, når det bliver koldere og mere blæsende. Huer er et vidt begreb, og du kan få alt fra en strikket hue til en tynd skihue eller en baret. Det er helt op til dig, og det er stort set kun fantasien, der sætter grænser. Så skynd dig at tage et kig og se, om der er noget, der falder i din smag.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top