Hus og have

Spar penge med nye vinduer

Nye vinduer kan give din bolig nyt liv og være en let måde at få opfrisket husets facade på. Derudover kan nye vinduer være med til at skære ned på din varmeregning. Isoleringen ved gamle vinduer er sjældent særlig god, da disse vinduer ofte er slidte. Når isoleringen af et vindue er dårlig, vil det betyde, at når du fyrer op for radiatoren, vil varmen let kunne slippe ud ved vinduet, hvilket er lang fra ideelt.

Hvis du er i tvivl om, hvordan dine vinduer holder på varmen, kan du holde hånden til vinduet og se om du kan mærke, at det trækker udefra. Du kan også teste vinduet ved at sætte et lys i vindueskarmen, og hvis lyset blafrer, er det et tegn på, at det trækker gennem vinduet.

Hold på varmen

Når du så får nye vinduer i din bolig, skulle disse gerne være bedre isoleret, og dermed undgår du varmespild. Det vil sige, at din bolig bliver bedre til at holde på varmen, og du vil dermed spare penge på varmeregningen. Derfor kan det være en god ide at undersøge forskellige vinduer, hvilket du kan på bango.dk. Her kan du finde den form for vinduer, du ønsker, og der kan være penge at spare, hvis du vælger en brugt model.

Plastvinduer

Plastvinduer er muligvis en løsning for dig. Plastvinduer har den fordel, at de holder bedre end trævinduer, og vedligeholdelsen er minimal. Du skal altså ikke til at male dine vinduer for, at de kan bevare deres flotte udseende, men det betyder også, at du skal være sikker på, at du vælger den rigtige farve til at starte med. Plastvinduer har ry for ikke at se ligeså godt ud som trævinduer, men det er ikke længere tilfældet. Plastvinduer fås i mange forskellige modeller, og du kan se dine muligheder og læse mere om plastvinduer her.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top