Shopping

Tips til den store indkøbstur til grænsen

Hvem ønsker ikke at spare nogle penge? Det er nok de færreste. Det kan således være, at du er frisk på at køre til Tyskland for at gøre en rigtig god og billig handel ved grænsen? Du skal dog lige vente med at hoppe ind i bilen. Det er nemlig vigtigt, at du klæder dig godt på, inden du handler.

Her får du således nogle gode tips til, hvordan du forbereder dig til handelen.

Lav en indkøbsliste

Man kan nemt blive overvældet af de mange muligheder ved grænsen. Dette kan resultere i, at du enten køber for meget eller for lidt. Du kan således lave en indkøbsliste til din grænsehandel hos Otto Duborg.

Du skal dog være opmærksom på, at du nemt kan komme til at smide indkøbslisten væk, når du endelig når hen til de mange indkøbsmuligheder. Det er altså personligt, hvor disciplineret man ønsker at være ved grænsen.

Du kan dog altid lave en indkøbsliste, så du er sikker på, at du får købt de ting, du faktisk er taget derned for at købe.

Lav et budget

Selvom der er gode tilbud, kan beløbet komme rigtig højt op på kvitteringen, når du handler ved grænsen. Derfor er det en god ide at lave et budget, som du kan forsøge at holde dig til, mens du handler. Du skal nemlig også lige have råd til benzin til vejen hjem.

Gør masser af plads i bilen

Der skal være plads i bilen til alle de ting, du har købt til grænsehandelen. Derfor kan du sørge for at rydde bilen for alt unødvendigt, så du ikke kommer til at lide af pladsmangel på hjemvejen.

Undersøg butikkerne på forhånd

Det kan være, at du skal undersøge butikkerne ved grænsen på forhånd, så du har et bedre overblik over, hvilke butikker du skal besøge, og hvilke du kan undlade at træde ind i.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top