Shopping

Tre tips til at vælge de rette brillestel

Hvilke briller skal du vælge? Der findes en masse lækre designs, når det gælder brillestel, så det kan være en svær opgave at vælge, hvilket par du gerne vil have. Men bare rolig! Læs videre for at få en række fifs til at finde dine drømmebriller.

1. Gå efter farver, som passer sammen med din garderobe

Du kan ikke gå galt i byen ved at vælge et brillestel i farver, som komplimenterer de nuancerne i det tøj, du går allermest med. Dette sikrer dig, at dine briller tilføjer ekstra stil til dit look fremfor at være iøjnefaldende på den dårlige måde.

Er du eksempelvis vild med at have blå på, vil et par grå eller lysebrune briller fungere fantastisk. Er du mere til røde nuancer, er sådan noget som mørkebrune og sorte briller perfekte til dig.

2. Vælg brillestel, som komplementerer din ansigtsform

Briller kan gøre en stor forskel på, hvordan dit ansigt ser ud, og her spiller brillestellets form en stor rolle.

Har du en mere firkantet ansigtsform, kan du ikke gå galt i byen med afrundede eller ovalformede briller, fordi det tilføjer mere harmoni til dine ansigtstræk.

Er dit ansigt mere rundt i det, kan du give det mere kant ved at vælge kraftigere brillestel med et mere firkantet look.

For hjerteformede ansigter er det superflot at vælge brillestel med ekstra bredde for at komplimentere ansigtsformen.

3. Vær ikke bange for at eksperimentere

But at the end of the day… Det er kun din holdning, der betyder noget, når det gælder, hvilke brillestel du gerne vil have. Derfor skal du ikke holde dig tilbage fra at lege med farver og former, uanset om det følger rådene ovenfor eller ej.

Stilfulde læsebriller i dansk design

Oplever du hovedpine, når du læser, eller er det blevet for svært at se det med småt, kan læsebriller være den rette løsning for dig. Men det betyder ikke, at du behøver at gå på kompromis med stilen. Hos HART&HOLM kan du finde en masse flotte og funktionelle læsebriller i lækkert dansk design. Leder du derfor efter et par moderigtige læsebriller, bør du tjekke HART&HOLM’s udvalg ud.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top