Øvrigt

Tre gode grunde til at tage familien med til Jammerbugten

Annonce

Jammerbugten er uden tvivl en flot destination ved vestkysten. Det er et velbesøgt område, som byder på et væld af gode oplevelser for hele familien. Måske har du allerede inviteret familien med på tur. Så får du her tre gode tips til udflugten.

Du oplever smukke naturomgivelser

Ved Jammerbugten er der masser af natur, der skal opleves og nydes. I kan mærke Vesterhavets sus. Med de 55 km strand kan I sagtens få både sand mellem tæerne og dyppe fødderne, mens I ser på de blå bølger. Der er en grund til, at Badehotellet er optaget netop her.

I kan også tage på en utroligt smuk vandretur gennem Fosdalen og følge kildens udspring. Få en fantastisk udsigt over området fra Bulbjerg, som har fået navnet ”Jyllands skulder”.

En sjov oplevelse i hele familiens Fårup Sommerland

Elsker I at køre i rutsjebaner og spise softice? Så har Jammerbugten selvfølgelig også det. I Fårup Sommerland kan du gå ombord i de mere end 60 forlystelser til alle aldre, uanset om I er til Lynets høje fart eller til at dyppe kroppen i badelandet. Store som små nyder de hyggelige omgivelser midt i skoven.

Bliv inspireret på Museum for Papirkunst

Måske er en af jer helt bidt af papirsklip? Så er Museum for Papirkunst noget for dig. Bliv imponeret over alt, hvad man kan fremstille i papir lige fra tøj til møbler, med de fineste udsmykningsdetaljer. Se, hvordan H. C. Andersens egne papirsklip, som er udstillet her, stadig kan fascinere folk ca. 200 år efter. Børn kan prøve kræfter med papirsklip, og I kan høre om, hvordan museet blev til.

Jammerbugten har meget lokalt at komme efter. Få et større indblik i nyheder, aktiviteter og meget mere på Jammerbugtens lokale avis, uanset om du er turist eller lokal.

Jammerbugten er klar til dig og din familie – er I?

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top