Mode

Tre gode råd til, hvordan du vælger dit nye ur

Dette indhold er sponsoreret 

 

Et flot ur kan være det element, som samler hele din stil, når du træder ud af døren. Et godt ur er skabt af gode kvalitetsmaterialer, og mekanikken kan holder i flere år ud i fremtiden. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvordan du vælger dit næste ur, og i denne artikel finder du tre gode råd til, hvordan du kommer bedst i mål med processen. Mangler du inspiration til et nyt ur, så kan se eksempler på et smukt Citizen ur her.

Hvor stort skal uret være?

Nu hvor du skal ud for at se på flotte nye ure, så er det vigtigt, at du spørger dig selv inden da, omkring hvor stort uret skal være. Der findes mange forskellige størrelser af ure på markedet. For det meste er herreure større end dameure, hvor herreuret har en bredere og tykkere rem, mens dameure som oftest er mere slim og elegante at se på. Dog kan du også finde store dameure på markedet og knap så fyldige herreure, og det er derfor vigtigt, at du tager stilling til, hvor mange gram du vil have siddende om håndleddet i hverdagen.

Hvilket design skal uret have?

Der er flere tusinde forskellige typer af urdesign på markedet, og der er lige så mange forskellige priser, som hører med. Det er dog vigtigt, at at du beslutter dig for, hvilken type af design, som du finder tiltalende, inden du beslutter dig for at gå på urjagt. Der findes helt simple ure, hvor skiven udelukkende viser tal, og hvor remmen er helt enkelt at se på, men du kan også finde ure, hvor skiven er dekoreret med flotte udskæringer, og du kan se både dato, år og et lille kompas. Når det kommer til design, så er det vigtigt, at du mærker efter, hvad du finder tiltalende.

Hvilken pris skal uret koste?

Prisen er selvfølgelig ikke helt uden betydning. Du kan få ure, som koster helt ned til 200 kroner, men du kan også få ure, som koster det samme som en lille bil. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig et realistisk budget for et nyt ur, inden du vælger at gå i butikkerne, da dette kan spare dig for mange forskellige modeller, som ikke er indenfor dit budget. Når du sætter et budget for dig selv, inden du hiver pungen op af lommen, så er du også sikker på, at du ikke fortryder købet efterfølgende, fordi det havde en højere pris, end du først havde besluttet dig for at give.

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top