Øvrigt

Disse metoder gør dig gladere

Vi kan alle have en hård hverdag, hvor det er svært altid at finde glæden. De negative tanker trænger ofte igennem. Men her kommer nogle ting, du kan gøre for dig selv, for at blive gladere og få det bedre i dit liv og sammen med din partner.

Godkendelsen af dig selv

For hver negativ tanke i dit liv, dannes der en sti. Jo flere gange du tænker den tanke, vil stien blive større og du vil ende ud med en kæmpe vej. Hvilket vil sige, dine negative tanker bliver til en realitet i din hjerne. Det kræver derfor for at få flere positive tanker ind, hvilket kan tage ret lang tid. Det er en øvelse, man skal arbejde med hver dag. En måde at starte på, er med vejrtrækningsøvelser, hvor du får din hjerne og dit fokus tilbage til nuet. På den måde undgår du at fokusere og tænke på de negative ting. En metode til dette kaldes mindfulness.

Herefter handler det om at godkende sig selv, som man er. Har man stadig en tendens til at være negativ, kan det være nogle mineraler og vitaminer, som man mangler. På helsebixen.dk kan du finde kosttilskud og træningsudstyr, som kan hjælpe dig med at få det bedre og blive gladere.

Inventaret der smitter på humøret

Dine omgivelser gør også meget for, hvordan dit humør er. Bare sådan en simpel ting som malingen i din stue og soveværelse, kan påvirke dit humør. Lyse farver sender signaler til vores hjerne, som gør os glade og friske.

Hvis vi har en masse rod i hjemmet, som mangler at gøres rent eller opvask, der mangler at blive taget, så bliver vi frustreret og stresset, især hvis vi kommer hjem til det efter en lang dag på arbejdet. Ved at holde sin bolig let og minimalistisk, vil der ikke være meget at skulle rengøre, hvilket vil give os et bedre overblik i hjemmet.

Forkæl dig selv og din partner

Når man lever i en travl hverdag, er det ikke altid, der er tid til det, som egentlig betyder noget. Nemlig kærligheden. Men det må plejes for at vi kan blive gladere. Det er derfor vigtigt, vi ved lejlighed forkæler hinanden. Til manden kunne det være med noget lækkert ansigtspleje, barberingsgrej eller parfumer fra made4men.dk. Til kvinden kunne det være nogle parfumer, blomster eller en tur ud at spise. Det at blive værdsat af hinanden og tænkt på, er noget af det vigtigste i parforholdet og ens liv og vil uden tvivl, gøre os gladere.

Sammen bør i også tage væk en gang i mellem. Et sted hen, hvor i kan blive forkælet og bare skal tænke på hinanden. Det kan være et weekendsophold eller miniferie, hvor i nyder hinanden og kan snakke om ting, der ikke kun omhandler arbejdet.

Simple metoder, der vil gøre dig gladere

Dyrk mere motion. Ved at være mere aktiv om dagen, vil man generelt set blive mere glad for sig selv også på trods af der ikke sker forandringer på kroppen.

Sov mere. Hvis du får den rigtige mængde søvn, vil du være mindre påvirkelig overfor de negative følelser og fokusere på de positive.

Brug tid med dem du holder af. Ved at være sammen med din familie og venner, vil du få mere energi i deres samvær. Når man er sammen med nogen der elsker en, kan man føle sig tilpas og afslappet og behøver ikke prøve at være noget, som man ikke er.

Gå udenfor og få noget sollys. Ved at gå en tur udenfor i solen, får man noget D-vitamin.

Det vigtigste og mest manipulerende trick du kan gøre, er at smile mere. Når du smiler, sendes der signaler op til hjernen, som vil få dig selv til at tro, du er gladere, end du måske er.

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top