Øvrigt

Få mere overblik i hverdagen

imac-ipad-computer-tablet-39578_15787779311594

Kender du det med, at du har travlt i din hverdag og føler, at det hele kan være noget af et puslespil at få til at hænge sammen? Hvis du både skal arbejde, hente og bringe børn, lave aftensmad, ordne diverse praktiske ting o.lign., er det ikke så underligt, at det hele nogle gange kan komme til at virke lidt uoverskueligt.

Lav en fælles kalender for hele familien

Hvis du bor med din familie, kan det godt være svært at få overblik over diverse aftaler, som hvert familiemedlem måtte have. Hvis du vil have bedre overblik over, hvem der er hjemme hvornår, kan det være en god idé at lave en fælles kalender, hvor hele familien kan skrive deres aftaler ind. Kalenderen kan laves på jeres mobiltelefoner, men du kan også hænge en kalender op i køkkenet, så alle kan skrive på den.

Læg en plan for næste dag

Når du føler, at du generelt har meget at se til og svært ved at finde overblikket, kan det hjælpe at gennemgå din dag kort aftenen inden. Hvis du skriver ned, hvad du skal gå næste dag, vil du allerede der have skabt et bedre overblik. Det er ofte, når du går og tænker på en hel masse inde i hovedet, at det bliver uoverskueligt. Derfor hjælper det at få det ud på papir.

Lær at sige nej til aftaler

Når du har svært ved at finde overblikket, kan det også skyldes, at du faktisk har for meget at se til. Hvis du vil føle et større overblik og overskud i dit hoved, kan du prøve at skrue ned for dine aftaler. Du kan nemt komme til at overbooke din kalender, så derfor er det en god idé, hvis du øver dig i at blive bedre til at sige nej, hvis du i forvejen føler dig lidt presset.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top