Hus og have

Gør din have sommerklar

Annoncør: bio-brændsel

Sommeren står for døren, hvilket for de fleste betyder, at tiden skal tilbringes i haven. I anledning til det skal du begynde at gøre haven sommerklar, hvilket kan virke som et uoverskueligt projekt. Der er mange ting at tage fat på, og det kan være svært at se en ende på at gøre haven sommerklar. Du kan derfor her læse mere om, hvordan du gør din have sommerklar.

 

Græsplænen og hækken

Græsset vokser hurtigt i løbet af sommermånederne, og du skal derfor ordne græsplænen som noget af det første. I løbet af året har du garanteret opdaget en stor vækst af mos og liggende blade på græsplænen. Du kan starte med at fjerne mosset i græsset, og fjerne bladene med en rive. Ydermere kan du slå græsset med din græsslåmaskine. Det anbefales, at du slår græsset, når det har en længde på over 5 cm. Dog skal du sørge for, at du ikke klipper græsset under 4 cm.

 

Hækken vokser i løbet af året, og du skal derfor sørge for at klippe hækken til, så det bliver ordentlig at kigge på. Når du klipper din hæk en gang om året, begynder hækken af forgrene sig, hvilket betyder, at hækken derved bliver tættere.

 

Terrassen og havemøbler

Mange forbinder en terrasse med muligheden for at slappe af, og nyde god mad og et glas vin med de nærmeste. Du skal derfor gøre terrassen til et hyggeligt sted at være, hvilket du bl.a. kan gøre ved at plante blomster og fjerne ukrudtet mellem fliserne. Når du har ordnet dette, kan du finde havemøblerne frem, som du kan arrangere og flytte rundt på. Det kan også være, at du skal på jagt efter nye havemøbler, da du føler, at de gamle trænger til en udskiftning. Desuden kan du finde tæpper og puder frem, som I har mulighed for at benytte jer af, når mørket falder på i sommerperioden. I kontekst til dette kan du købe lyskilder med LED, så I har mulighed for at se hinanden og omgivelserne.
Hvis du godt kan lide at tænde op i din brændeovn året rundt, kan du anvende Træpiller, neova træpiller. Når du tænder op i brændeovnen, giver det anledning til afslapning og tid til at nyde nærværet, hvilket kan være tiltrængt efter en lang dag. Hvis du ønsker at bringe denne hygge udenfor, kan du investere i et bålfad, da det giver en hyggelig stemning og varme.

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top