Hus og have

Gør havearbejdet mere effektivt

Annoncør: Bollerup Jensen

 

Det er langt fra alle danskere, der synes, at det er fedt at gå rundt ude i haven og ordne lidt af hvert. For mange bliver det set som en sur pligt, og ikke som noget man gør, fordi det er spændende eller sjovt. Derfor er der selvfølgelig også mange danskere, der er på jagt efter måder, hvorpå der kan lægges mindre arbejde i haven, samtidigt med at disse metoder også er meget effektive. Der findes heldigvis lidt af hvert, du kan tage i brug i din have.

 

Glem græsset – invester i en robot

Noget af det havearbejde der skal laves oftest, er græsslåningen. Selvfølgelig kan du sagtens bare lade græsset stå til, det er der ingen, der skal stoppe dig fra – men i sommermånederne går der mange gange ikke mere end en uge, før græsset nærmest er vokset vildt igen. Derfor kan græsslåningen godt være en af de haveaktiviteter, der tager allermest af din tid.

Med mindre selvfølgelig, at du har en robot, der slår græsset for dig! Robotplæneklipper bliver mere og mere udbredte, og der er også en tendens til, at de flere steder faktisk bliver lidt billigere. Det er selvfølgelig en økonomisk investering, men det er altså en investering, der holder i lang tid!

 

Brug effektive havemidler

Du kan nok heller ikke komme rundt om havearbejdet uden at bruge diverse midler til det. Det kan være gødning eller andet næring til planter, men det kan også være ting som god fliserens, der kan være med til at effektivisere dit havearbejdet.

Faktisk kan det at gøre fliserne i haven rent (hvis du altså har nogle) være noget af det, der virkelig kan skabe en visuel forskel i haven. For det er meget fint at have flotte blomster og en veltrimmet græsplæne, men har du alligevel kedelige, ødelagte og mostilgroede fliser, vil det alligevel give et skidt udtryk af haven.

 

Planlægning

For nogle mennesker fungerer det bedst bare at gå ud i haven og begynde fra en ende af, uden at de rigtig har en ide om, hvor de starter, og hvor de gerne vil hen. Men ofte kan det have en positiv påvirkning på effektiviteten af dit havearbejde, hvis du planlægger det lidt nøjere. På den måde kan du tage det i flere etaper, og du ved altid, hvad du står overfor den dag. Det kan måske også være med til at hjælpe på motivationen til havearbejde.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top