Hus og have

Kaffekapsler: lige så gode som traditionel kaffe?

Annoncør: Haveacoffee

Kaffekapsler er utrolig populære. Faktisk er der vel næppe nogle, som ikke kender til kaffekapsel-systemet, som har eksisteret i mange år i Danmark, og udbydes af mange forskellige mærker. Når man taler om god kaffe fra kaffekapsler, er der mange som forbinder det med Nespresso.

Netop fordi Nespresso være blevet synonym med ordentlig kaffekapsler, er der også sket det, at de fleste øvrige forbindes med kopier, der ikke har samme kvalitet. Og det er ærgerligt, for det er faktisk slet ikke tilfældet. Faktisk findes der masser af kaffekapsler, hvor man både får det praktiske aspekt og en kop kaffe, der er lige så god, som vi kender dem fra det traditionelle kaffekoncept.

Derfor er kaffekapsler blevet populære

Når man taler om kaffekapsler, er det er først og fremmest det praktiske koncept, som mange tænker på. Typisk bestiller man sin kapsler online og får dem leveret lige til døren. Der er et bredt udvalg af smagsvarianter til rådighed – og man kan tilmed få kaffekapsler på abonnement, så man får sendt tilsvarende sit forbrug og dermed har friske forsyninger til hver måned.

Et bredt sortiment af smag, det praktiske koncept og den stigende interesse har gjort kapslerne umådeligt populære. At man tilmed kan få mere bæredygtig kaffe, er også et plus.

Man kan desuden bruge sine kaffekapselmaskiner til både espresso kaffe, hvor gode espresso kapsler sikrer dig fundamentet til en lækker kop cappuccino eller måske cafe au lait.

kaffekapslerne fås naturligvis også som ”lungo”, hvilket blot er et udtryk for, at det er til en almindelig kopstørrelse.

Online findes der forhandlere som slår sig på billig kapselkaffe, da man ellers typisk betaler 4-5 kroner for en kop kaffe kapsel, hvilket kan være en ulempe hvis man har et stort forbrug, fordi det løber op i mange penge.

Der findes dog også en række forhandlere, så lever og ånder for kvalitetskaffe, hvilket de også har overført til kapselløsninger. Dermed kan man få en fremragende kop kaffe, der er på helt lige fod med traditionel kaffe, men blot kommer i det mere praktiske format.

Der findes altså både billigere kaffe, som måske ikke vil have den kvalitet, du forventer eller kender fra den kaffe, du typisk køber, lige såvel som der vil findes forhandlere, der udelukkende leverer god kvalitet – tilmed i en mere bæredygtig form og muligvis endda som abonnementsordning.

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top