Øvrigt

Hvordan virker en fedtfrysning ‒ og hvad hjælper det mod?

Du har måske før hørt om en eller flere, der har fået lavet en fedtfrysning, fordi de ønskede at tabe sig. Men hvad indebærer det helt præcist, og hvordan virker fedtfrysning?
Du kan roligt sætte dig tilbage i stolen, så tager vi et kig på det. Hvem ved, måske virker en fedtfrysning også perfekt for dig og er præcis den behandling, du har manglet?

Hvordan virker fedtfrysning, når du ønsker at tabe dig nogle kilo?

Når vi mennesker ønsker at tabe os, sker der ofte det, at fedtfrysning bliver nævnt som en mulighed. Men hvordan virker fedtfrysning helt præcist? Det er til gengæld noget, som mange ikke kan svare på lige med det samme ‒ men lad os få lavet om på det. Det er nemlig slet ikke så indviklet.

 

Undersøgelser viser, at kulde har en effekt på fedtdepoter. Hvis der derfor er et område, som målrettet bliver udsat for kulde, så vil den kulde gå ind og ødelægge fedtcellerne lige netop her.

 

Det er særligt fedtceller, der er modtagelige for kuldens effekt. Der er derfor ingen fare for, at alt andet omkring, som for eksempel huden, vil tage skade af kulden.

Fedtfrysninger virker effektivt ‒ men ikke lige med det samme

Som med så mange andre ting her i livet kan det være nødvendigt at finde den gode tålmodighed frem. Sådan er det også, hvis du vælger at få foretaget en fedtfrysning. Der er derfor ingen grund til at blive bekymret fra start og tvivle på effekten af behandlingen, hvis du ikke ser resultater lige med det samme.

 

Det tager tid, før din krop har nedbrudt fedtcellerne helt. Det handler derfor om at give det tid. For nogle tager det en måned, før de kan se en virkning af deres behandling, og for andre kan der gå helt op til tre måneder, før det fulde resultat af fedtfrysningen kan ses.

 

Men virker fedtfrysning så? Ja, også i den grad! Det er bare vigtigt, du giver det tid. Heldigvis er resultaterne værd at vente på.

Virker fedtfrysning som en erstatning for en slankekur?

Fedtfrysning er en god behandlingsform, hvis du er en af de mange, der ønsker at tabe dig. Det er dog vigtigt at huske på, at en fedtfrysning ikke må ses som et alternativ til for eksempel en slankekur.

 

Men hvordan virker fedtfrysning i forhold til en slankekur? En slankekur vil minimere størrelsen af dine fedtdepoter i kroppen, hvorimod en fedtfrysning virker ved at fjerne og minimere antallet af fedtdepoter i kroppen.

 

En fedtfrysning er derfor perfekt som behandling til de områder, der ikke kan trænes væk, eller de steder, hvor der er meget fedt.

Kontakt en klinik, der kan rådgive dig grundigt inden din fedtfrysning

Ønsker du at få foretaget en fedtfrysning? Og vil du gerne have grundige svar på spørgsmål som: “Hvordan virker fedtfrysning?”, så er det en god ide at kontakte en klinik med stor erfaring inden for området. Det kunne for eksempel være N’AGE.

 

Her kan du endda komme til en gratis konsultation først, så alt kan blive talt grundigt igennem inden en eventuel behandling.

 

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top