Hus og have

Sådan bliver din altan sommerklar

Den sidste forårsmåned er snart ovre, og sommeren står for døren. Er du den heldige ejer af en altan, og har du planer om at bruge mange af sommerens solrige timer derude i år? Så er det vigtigt, at du får gjort det hele klar, inden sommerens varme rammer, så du til den tid kan læne dig tilbage og nyde sommeren på altanen. Vi kommer her med 3 tips til, hvordan du får gjort din altan sommerklar.

Rengøring og oprydning

Det første, du skal gøre for at kunne føle dig tilpas og afslappet på din altan, er at gøre rent. Står der stadig gamle potter og visne planter fra sidste år, som er gået til pga. vinterens sne og frost, så se at få ryddet ud, og kassér de ting, der ikke længere kan bruges. Er din altan fyldt med alger, er det i gang med algerensen og knofedtet.

Møbler

Er der plads til møbler på din altan, kan du overveje, om du vil købe dem færdige, eller om du vil prøve kræfter med at bygge dem selv. Hvis du er lidt handy, kan du eksempelvis bygge en bænk ud af nogle træpaller, eller du kan få nogen til at gøre arbejdet for dig ved at købe møblerne færdiglavet, eksempelvis disse marguerit havemøbler.

Blomster

findes et hav af udendørsblomster, så hvordan finder man lige de bedste, som holder længst? Det første, du skal gøre, er at overveje, hvor meget sol der kommer på din altan. Er den i fuld sol hele dagen, er det vigtigt, at du anskaffer dig nogle blomster, der kan holde til den bagende sol. Er din altan derimod vendt sådan, at den aldrig rammes af en eneste solstråle, er det en anden type blomster, du skal have fat i. Spørg din lokale blomsterhandler for tips og tricks.

 

Har du brug for flere tips til, hvordan din altan bliver sommerklar, kan du læse mere her.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top