Hus og have

Skab din egen oase på badeværelset

For mange mennesker er badeværelset nok et lidt overset rum. Men det er ærgerligt, at det skal være sådan, for man bruger jo en del tid dér, om man vil det eller ej. Derfor kan man overveje, om man ikke skulle bruge lidt tid på at få det til at se indbydende ud. Det behøver heller ikke at være svært på nogen måde, for med simple tiltag kan man forvandle badeværelset til en hel oase.

Små løsninger

Nogle gange skal man ikke tænke alt for stort, når det kommer til indretning. Løsningen er mange gange meget mere simpel end man tror. Her er et par råd til, hvordan man let kan komme tættere på badeværelsesdrømmen:

  • Invester i nogle ordentlige håndklæder. Der er intet så dejligt som at træde ud ad badet og smyge sig ind i et dejligt, blødt håndklæde, og derfor er det også værd at have nogle i god kvalitet.

  • Skab nogle gode opbevaringsløsninger. Det er ikke rart for nogen at være i et badeværelse, hvor man næsten føler, at væggene lukker sig sammen om én. Da det i forvejen ofte er et lille rum, kan man med fordel tænke i hylder, knager og kurve til toiletartikler, så de ikke skal stå og flyde.

  • Gå efter et stort spejl. Det er ekstra brugbart, hvis man har et særligt lille badeværelse. Med et stort spejl, kan man simpelthen snyde rummet større, og så længe man husker at få det gjort rent, kan det være rigtig dekorativt.

Kun fantasien sætter grænser

I sidste ende er det dit badeværelse, og derfor dig, der bedst kan indrette det. Men hold dig endelig ikke tilbage med at søge inspiration eller måske kigge lidt på onlinebutikker, hvis du skulle gå i stå. Der er masser af ideer, hvis ens kreativitet føles som om, den er gået i null.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top