Øvrigt

Tag med omnibus og pas på miljøet

I dag hvor miljødebatten er stor og omdiskuteret, bliver det med at passe på vores miljø også taget alvorligt at mange danskere. Vi forsøger i langt højere grad end tidligere at træffe miljøvenlige valg, der kan sikre jordens overlevelse og forlænge vores egen fremtid. Et af de helt store fokus områder er transport. Vi udleder hvert år millioner af tons CO2 ved at transportere os selv frem og tilbage, når vi tager på arbejde, handler eller tager på ferie.

Men man kan gøre noget for at begrænse ens eget CO2 udslip. Et væsentligt bidrag til at passe på miljøet er at tage offentligt transport i stedet for personbilen. Med omnibus, i form af bybusser eller rutebiler, er CO2 udledningen fordelt ud på mange mennesker og forbruget bliver dermed begrænset væsentligt. På Sundhedibilen.dk kan du få mere viden om, hvordan du øger sundheden omkring transport og finde gode råd og tips til din egen bil.

Det kollektive spil er sjovere

Det er ikke kun gennem transport, at det kollektive valg kan være at foretrække. Gennem sport i det fri rystes man sammen med andre samtidig med, at hjernen får frisk luft og motion. En populær sport der foregår i naturen og i samspil med andre er golf. Her får man både luft, brede vidder og skøn natur, samtidig med at man kan fornøje sig med at slå de hvide kugler i huller. En konkurrence sport skaber altid fællesskab og tættere bånd spillerne imellem. På Meregolf.dk kan du finde tips, inspiration og nyheder omkring golf. Her kan du både se anmeldelser af golfbaner og få tips til dit spil.

Tag omnibussen til næste turnering

Er det snart turnering sæson igen? Så overvej at lej en omnibus med plads til hele golfklubben og vær sikker på at få alle med til tiden. Den kollektive transport er både godt for miljøet og bidrager til fællesskabet mellem spillerne. I bussen bliver der gerne vendt ting og historier, som ikke altid når at blive fortalt på golf banen. Spillerne kan derved lære hinanden at kende nærmere samtidig med, at de kan lade op på vejen mod destinationen for turneringen.  En omnibus kan lejes i flere størrelser og pris kategorier, så den matcher det enkelte behov fra gang til gang. Ved at leje en fælles bus får man hele klubben med og sikrer at alle kan deltage i den kommende turnering.
Se evt. også statistik over brugen af offentlig transport i denne undersøgelse fra dst.dk.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top